Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BoL-Jak używać?

Valentor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzisiaj pobrałem BoL'a oraz skrypty z tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/971786-tut-jak-zostac-forumowym-prosem/ .Włączyłem gre niestandardową,wybrałem Ryze i gram.Wszystko ładnie działa,combo się używa,pokazuje miniony które mogę zabić,ale jakoś nie czułem tego żeby pomogło mi w grze.Już na samym początku zaczęło mnie denerwować to że jak wcisnę spacje to postać zaczyna iść w stronę wskaźnika.Da się jakoś to wyłączyć,czy może to ułatwia zabijanie tylko ja nie potrafię zrozumieć do czego to jest potrzebne?Może mi ktoś mniej więcej powiedzieć jak to wszystko używać żeby było dobrze?

uosv7x.jpg

Opublikowano

dołączam się do pytanie + mam pytanie do twórcy tematu mi wogóle nie robi się combo tzn mam to kółko dokąd mam zasięg na ryze ale skile muszę ręcznie używać dodatkowo nie pisze mi czy zabije miniona czy nie ;/

Opublikowano

dołączam się do pytanie + mam pytanie do twórcy tematu mi wogóle nie robi się combo tzn mam to kółko dokąd mam zasięg na ryze ale skile muszę ręcznie używać dodatkowo nie pisze mi czy zabije miniona czy nie ;/

wypierdalaj 1 lvlu bez skila

Tak na prawde aby go uzywac potrzebujesz:

- mozgu

- mozgu

- mozgu ktorego nie masz.

i zrozumiesz poradnik.,

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

wypierdalaj 1 lvlu bez skila

Tak na prawde aby go uzywac potrzebujesz:

- mozgu

- mozgu

- mozgu ktorego nie masz.

i zrozumiesz poradnik.,

po co spamujesz?

Opublikowano

po co spamujesz?

bo kuraw lubie

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Aby używać combo musisz wcisnąć spacje.

uosv7x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...