Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Wychodzenie z Gold 5 0ptk do platyny

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz gram sobie na drugim koncie rankedy(dopiero zaczalem), mialem 7/2 i przerzucilo mnie do silver 1 gdzie gralem roznymi postaciami. Od 50lp gram tylko supportem nunu ew. soraka. To bylo 2dni temu, dzis wbilem gold 3 grajac tylko supportami. Oto ss:

jjpoy1.png

9i946a.png

Zamierzam wbic platyne tylko supportem, pokazujac ze nawet taka pozycja mozna duzo zrobic.

Gram zazwyczaj solo lub z kolega z silver 1 ktory zazwyczaj gra topa.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wyccarowałem cię, sad but true.

Powodzenia.

Jedna gre :D ale gz.

Ogolem teraz lose bo moj ez mial lagi, potem patrze i zapobiegnieto porazce :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeśli supportem, to chyba dobrze by było zainwestować w coś takiego jak sone, nami, thresha, bo nunu daleko nie uciągniesz raczej :D

Powodzenia :*

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

HAHHAHAHAHAHAHHAAH

AHHAHAAHAHHAHAAHAH

Fajna cenzura i wgl nie :D ? a lolkinga to nie łaska ? jego nick : TakaseBaBa :) nmzc Ciekawe, czy zedytujesz mój post, nie martw się, zapisałem w pliku już ten nick :D

@antywarn :) (wiem, że chciałbyś ale ... no :))

nie graj alistarem, to raczej postać nie dla Ciebie (0:8:8).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bardzo mądre, zostaw nie zasłonięte W/L i dywizję. Na pewno nikt nie znajdzie hahahah.

@antywarn

Gratulacje, wybijanie się supportami dość normalne dla ogarów. Dasz takiemu Johnemu 5 killi to chcąc nie chcąc zabija

Opublikowano

Nieźle jak na nunu , zobaczymy ile dobijesz ... A teraz zostań moim supportem i pomóż mi się wybić z srebra .

Hahaha xD. Aktualnie gram duo z diamentem 5 wiec gramy z samymi platynami :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Mówiłem że go carrują.

Nowe info:

Wbilem juz golda 1 sam, z kolega gralem 2gry a potem sam wygralem z 5, przerzucilo mnie z gold 3 na gold 1.

Musialem grac troche w jungli amumu i adc Sivir bo ktos kiernac musial.

sstwc.jpg

Opublikowano

HAHHAHAHAHAHAHHAAH

AHHAHAAHAHHAHAAHAH

Fajna cenzura i wgl nie :D ? a lolkinga to nie łaska ? jego nick : TakaseBaBa :) nmzc Ciekawe, czy zedytujesz mój post, nie martw się, zapisałem w pliku już ten nick :D

@antywarn :) (wiem, że chciałbyś ale ... no :))

nie graj alistarem, to raczej postać nie dla Ciebie (0:8:8).

to nie zmienia faktu ze jest w goldzie. zawistny polczku :)

dsa

Opublikowano

@up

zgłoszony za spam, twój post nic nie wnosi do tematu :D i polaczku czy płaczku mhm :P ? jak polaczku to się zgadzam, ponieważ jestem patriotą, nie tak jak 3/4 tego forum ...

@top

czyli to już nie carry supprotami tylko wszystkim.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

zgłoszony za spam, twój post nic nie wnosi do tematu :D i polaczku czy płaczku mhm :P ? jak polaczku to się zgadzam, ponieważ jestem patriotą, nie tak jak 3/4 tego forum ...

@top

czyli to już nie carry supprotami tylko wszystkim.

W wiekszej mierze nunu ale w nocy bardzo duzo ludzi preferuje supporta i ciezko bylo mi poprostu grac supportem. Dlatego lapalem linie te ktore byly dostepne bo zazwyczaj bylem 4/5(nie premade). Aktualnie 2gry win nunu i narazie nim gram teraz. Wrzuce ss z platyny 5 xD

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...