Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio gralem dosyc sporo w gw2 i mam problem z zarobkiem gdzie waszym zdaniem najlepiej sie zarabia chodzi mi tu o sume conajmiej 10-20g na 1h

Opublikowano

Najlepiej rób tak. Innego lepszego moim zdaniem nie ma. Im wyższy LVL ten wyższy zarobek oczywiście. Ale, żeby tyle zarobić. Musisz zbierać wszystko nic nie wyrzucać i sprzedawać. Dlatego zalecam ci kupić dodatkowe plecaki do ekwipunku w coelu większego zarobku.

Opublikowano

100 slotów to ciapkę ponad połowa max, więc mało :)
U mnie piękne 173 sloty tylko 7 brakuje ;p

10-20g na h to najlepsi zarabiają :)
Takiego golda bez wiedzy nie wyczarujesz, a wiedzą nikt dzielić się nie chce.

Najprostszym sposobem są instancje - CoF p1/2/3 | AC p1/2/3 | TA p1/p2 | Arah p1/p3 tylko trzeba wiedzieć jak je przechodzić żeby z party nie wylecieć - gildia pomocna poduczyć Cię może.

Jak czarować 10-20g na godzine ?
Nauczyć się skipować Araha p4 do last bossa i sprzedawać, jak skipować nie mam pojęcia, wiem tyle że można ominąć WSZYSTKO łącznie z Lupicusem i wylądować na ostatnim bossie.
Że tak powiem p4 jest długie i męczące więc nikt go nie chce robić, jedno miejsce w party sprzedaje się za 12-15G i schodzi jak ciepłe bułeczki.

Ja aktualnie próbuję pobawić się flippingiem, aczkolwiek jakoś mnie nie idzie ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Jeszcze dodam coś od siebie. Do wtorku trwa event, Clockwork Chaos. Polecam farmę tam na Piratach. Szybka i łatwa kasa. ( wystarczy dobijać championów aby wyleciał box ) Dużo materiałów. Dziennie z 20-40 G

Imo. Cieżko o 20 G w jedną godzinkę ^^

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...