Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pomoc w pluginach !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ;)

A więc tak .

World Edit i World Guard :

Robie server na którym chciałbym zrobić trampoline . I jest wszystko okej tylko chciałbym dać opłate na za wejście na trampoline . Więc stworzyłem region trampolina, dodałem go do miasta i wpiszałem "/rg flag trampolina price 10" . I nic to nie daje . Nie pobiera żadnych opłat ani nic ..

Szukam pluginów :

1. Żeby w jakiś sposób dało się wziąść jakiegoś gracza twarz . Mam np. premium i chciałbym, żeby kolega miał moją twarz i jak zrobić, żeby komuś ją dać ? Wiem, że się tak da może i bez pluginów ale jak ? Bo kiedyś miałem coś takiego, że gdy się gracza ze skinem zabije to ma się jego twarz . Proszę o pomoc !

2. Na jakieś pojazdy . Ponieważ chciałbym zrobić prawdziwy survival to chcę zablokować większość bądź wszystkie teleporty dla graczy i zrobić ulice . Wiem, że są takie pluginy np. Carz, Cars, MineCars ale one mi nie chcą działać . Proszę o pomoc !

I to już chyba wszystko . Więc naprawde jeśli możecie to proszę o podanie tego .

Opublikowano

1. Możesz wgrać skrypt :)

command /glowa <text>:
description: Glowa
usage: &7&lPoprawna forma tej komendy to &c&l/glowa nick
trigger:
player doesn't have permission "napieprzamy.glowa":
send " Brak uprawnien"
stop trigger
execute console command "give %name of player% 397:3 1 name:&7&lGlowa_gracza_%argument 1% owner:%argument 1%"
Opublikowano

Witam ! ;)

A więc tak .

World Edit i World Guard :

Robie server na którym chciałbym zrobić trampoline . I jest wszystko okej tylko chciałbym dać opłate na za wejście na trampoline . Więc stworzyłem region trampolina, dodałem go do miasta i wpiszałem "/rg flag trampolina price 10" . I nic to nie daje . Nie pobiera żadnych opłat ani nic ..

Szukam pluginów :

1. Żeby w jakiś sposób dało się wziąść jakiegoś gracza twarz . Mam np. premium i chciałbym, żeby kolega miał moją twarz i jak zrobić, żeby komuś ją dać ? Wiem, że się tak da może i bez pluginów ale jak ? Bo kiedyś miałem coś takiego, że gdy się gracza ze skinem zabije to ma się jego twarz . Proszę o pomoc !

2. Na jakieś pojazdy . Ponieważ chciałbym zrobić prawdziwy survival to chcę zablokować większość bądź wszystkie teleporty dla graczy i zrobić ulice . Wiem, że są takie pluginy np. Carz, Cars, MineCars ale one mi nie chcą działać . Proszę o pomoc !

I to już chyba wszystko . Więc naprawde jeśli możecie to proszę o podanie tego .

... ta flaga "price" jest nie skonczona/porzucona i nie bd dzialac.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...