Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Rengar daje lajki

sdsdasddsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tabi/Merce, Tłuczek, Czarny Tasak, Naszyjnik, Ostatni szept, Omen vs AD/Spirit vs AP, Krwiopijca

Brakuje mi tu Paszczy i Botrk. Zamienilbym zamiast Krwiopijcy i omena/spirit.

sstwc.jpg

Opublikowano

Brakuje mi tu Paszczy i Botrk. Zamienilbym zamiast Krwiopijcy i omena/spirit.

Botrk na champie polegającym na burście? Od malmortiusa lepszy jest spirit bo daje hp oraz cdr i przyjemny pasyw, a ad i tak mamy już dużo.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Botrk na champie polegającym na burście? Od malmortiusa lepszy jest spirit bo daje hp oraz cdr i przyjemny pasyw, a ad i tak mamy już dużo.

Niepotrzebny cd na postaci ktora polega tylko wlasnie na pasywce :). Malmortius daje ochronke co moze przeliczyc sie tak samo jak hp oblicza ducha, a botrk lepszy dlatego ze dmg juz mamy wiec as tez sie przyda, zwlaszcza jak adc dostanie ulti np. Lulu i przezyje po naszym combo.

sstwc.jpg

Opublikowano

Niepotrzebny cd na postaci ktora polega tylko wlasnie na pasywce :). Malmortius daje ochronke co moze przeliczyc sie tak samo jak hp oblicza ducha, a botrk lepszy dlatego ze dmg juz mamy wiec as tez sie przyda, zwlaszcza jak adc dostanie ulti np. Lulu i przezyje po naszym combo.

As mamy z triple q, a rengar w early jest lepszy pod cdr niz pure ad.

652601399840421198520.png

Opublikowano

As mamy z triple q, a rengar w early jest lepszy pod cdr niz pure ad.

rengar z bloodthirsterem wywali swoje kombo i nie moze wiele wiecej zrobic w teamfighcie. rengar z botrkiem jest swietnym dpsem niezaleznym tak od ulta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Buty na Pancerz

BotRK

Hydra

Krwiopijec

Czarny

Omen / GA / Spirit Visage / Peleryna

Opublikowano

ahaahah mobafire? lol

Jeżeli chcesz mieć szybko build to lepiej wbić na solomid.net

@co do dyskusji to w early przydaje się trochę cd, lecz potem i tak wskakujesz na adc z burstem poświęcając się dla drużyny ewentualnie uciekając i wrócić do bazy.

Dla mnie te strony mają tylko jedną różnicę... w nazwie... więc po prostu możesz sobie wybrać ja tylko podrzuciłem pomysł...

Opublikowano

Co to za buildy?!.

W pierwszej kolejnośći kupujemy :

1.Naszyjnik Rengara

2.Krwiopijca

3.Moc Trójcy

4.Buty Mobilnośći

5.Infinity Edge

6.Krwiopijec/Warmog lub Guardian Angel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...