Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble bundle kody

NightCorePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz chyba że w regulaminie mają napisane że nie można. Te kody nie mają daty wygaśnięcia i cały czas powinny działać.

Opublikowano

Niby możesz ale jeśli nie prowadzisz zarejestrowanej działalności to to "na granicy prawa" że tak powiem" hehe :D Kody możesz sprzedać na Allegro, ważność kodu Steam wygasa tylko po jego aktywacji. Nie sprzedawaj na forum bo tu handel jest zakazany. Pozdrawiam. ;3

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Niby możesz ale jeśli nie prowadzisz zarejestrowanej działalności to to "na granicy prawa" że tak powiem" hehe :D Kody możesz sprzedać na Allegro, ważność kodu Steam wygasa tylko po jego aktywacji. Nie sprzedawaj na forum bo tu handel jest zakazany. Pozdrawiam. ;3

ale na kody przyszly mi na e-mail'a , podalem ten co mam na steamie i wykorzystalem kody na origin to mnie nie zbanuja ?

Opublikowano

ale na kody przyszly mi na e-mail'a , podalem ten co mam na steamie i wykorzystalem kody na origin to mnie nie zbanuja ?

Ale chwilka, chwilka. :) Ja to rozumiem, że Ty te kody już aktywowałeś? ^^

Opublikowano

Każdy kod można użyć raz. Potem już dana gra jest powiązana z kontem na którym była aktywowana i nie da się jej odsprzedać. Jeśli chcesz sprzedać kod który użyłeś to osoba która go kupi po prostu nie będzie mogła go aktywować na koncie ale ty bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Każdy kod można użyć raz. Potem już dana gra jest powiązana z kontem na którym była aktywowana i nie da się jej odsprzedać. Jeśli chcesz sprzedać kod który użyłeś to osoba która go kupi po prostu nie będzie mogła go aktywować na koncie ale ty bana nie dostaniesz.

Nie podsuwaj takich pomysłów.... ;x

Opublikowano

nie chodzi oto ze kody byly na steama i origina a ja WYKORZYSTALEM TYLKO NA ORIGINA !

To kody są już nieaktywne. Powinny być nieaktywne.

Opublikowano

W humble origin budnle (czyli tym ostatnim) miałeś dwa oddzielne klucze, jeden na origin a jeden na steam. Więc jeśli użyłeś tylko klucz na steam to ten na origin powinien dalej działać.

Opublikowano

W humble origin budnle (czyli tym ostatnim) miałeś dwa oddzielne klucze, jeden na origin a jeden na steam. Więc jeśli użyłeś tylko klucz na steam to ten na origin powinien dalej działać.

No wlasnie z tej ostatniej mam co tam dead space byl itp. ale kody wykorzystalem tylko na origina a na steam'a sie nie tykalem tylko sobie w notatniku zapislaem

Opublikowano

Dostales jakby gry x2

Jak np. dead space aktywowales na steam, to na origin dziala. Tak samo jak uzyles kod na origin, to na steam tez dziala.

Opublikowano

Jeśli są nieaktywowane to sprzedawaj. Ale pamiętaj - Kod kupiłeś za 4 - 5 zł na akcji charytatywnej a sprzedasz za 100?

Jeśli są wykorzystywane to nie sprzedawaj bo mogę Cię zgłosić jak np, na Allegro sprzedałeś nieważny kod to osoba która kupiła ma prawo zawiadomić o tym organy ścigania.

Pamiętaj żeby nie sprzedawać tutaj na forum bo jest zabronione i karane 7 - dniowym banem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...