Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Punkbuster dziwny komunikat

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno wrocilem z wakacji od rodziny i chcialem sobie zagrac w bfh lecz wyskakiwal mi dziwny komunikat "handshanking failed" zrobilem jak mi doradzono odinstalowalem i zainstalowalem bfh ale po tym bylo jeszcze gorzej . Gram sobie na serwerze wszystko pieknie ale tu jakis dziwny komunikat punkbustera i nagle mnie wywala "zostales wyrzucony przez program punkbuster. (22)" nie wiem co mam zrobic ten komunikat nie daje mi normalnie grac dlatego ze wywala mnie z serwera jakbym mial jakies hacki czy cos takiego ktorych nie posiadam bo uwazam ze tylko psuja gre mi jak i innym. Z gory thx ;)

Opublikowano

Dzieki za checi ale dzis rano odinstalowalem bfh i punkbustera teraz wyskakuje mi cos takiego "handshanking failed" ale przynajmniej mnie nie wywala :)

Opublikowano

@2UP

Tak, ja też mam ten komunikat, jednak w grze nie przeszkadza, da się normalnie grać - pb nie kickuje ;) Możesz być spokojny.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...