Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Loque'nahak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od paru dni poluję na rare-elite peta :

To jest ukryta treść, proszę

(niezwykle ciężki do zdobycia)Mam więc pytanie, mógłby mi ktoś powiedzieć, czy on się respi 1 na wszystkie swoje spawny, czy respi się kilka tych kociaków.

Za odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam.

1600658869.png

Opublikowano

Global.

PS. Wiem, gdzie ma spawny, bo jest ich bodajże z 7.

Mi głównie chodzi o to, czy respi się jeden na losowy spawn czy respią się np. 2 koty (lub więcej) na te 7 spawnów.

1600658869.png

Opublikowano

Tak, to najlepsza taktyka, afk na jednym spawnie z ustawionym w npcscanie powiadomieniach dźwiękowych. Bo jeżeli zrespi się na punkcie A, to przez CD Resspawna nie zrespi się gdzie indziej.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

wczoraj po 23 i ok 6 rano został znaleziony przez 2 osoby. 1 z nich tłumaczyła mi, że w czasie respienia, latał po wszystkich respach a nie kampił.

No ale, zależy chyba od szczęścia hee.

1600658869.png

Opublikowano

Ogólnie to polowanie na rare mobki w North i Outland, zależne od szczęścia niestety jest... Musisz dużo czasu poświęcić by naszukać się ich. A Longue'Nahak jest tego najdobitniejszym przykładem.

Btw... Ja chcę Unborn Val'Kyra! :(

Opublikowano (edytowane)

Oglądałem filmiki na youtube, i w opisie miał napisane klient, że szukał Loque niecały miesiąc i w końcu znalazł :D

Poza tym, to nie odpuszczam. Cały czas siedzę na Sholazar Basin i czekam, a dawno bym już mógł wbić 90 lvl :ninja:

Edytowane przez krychamen
1600658869.png

Opublikowano

Oglądałem filmiki na youtube, i w opisie miał napisane klient, że szukał Loque niecały miesiąc i w końcu znalazł :D

Poza tym, to nie odpuszczam. Cały czas siedzę na Sholazar Basin i czekam, a dawno bym już mógł wbić 90 lvl :ninja:

Ja jak znalazłem Time-Losta i wiele więcej rare to robiłem tak

• Stawałem na jednym respawnie
  • Ustawiałem dosyć głośno głośniki
  • Wyłączałem wszystkie dźwięki z windowsa i WOWA!!! tak z wowa!
  • W ustawieniach NPCScana zaznaczałem ptaszkiem opcje, żeby jak znajdzie rare włączało dźwięki w WoW'ie
  • Brałem książkę, oglądałem coś, kleiłem model, sprzątałem, uczyłem się itp itd.
  • Gdy zrespawnił się rare szybko do kompa 1sec i jest rare!

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Też podobnie robię, tyle, że mnie więcej w domu nie ma jak jestem.. niestety..

Poza tym, to wydaje mi się, że można temat zamknąć, bo w "sumie" pytanie jest rozwiązane :rolleyes:

1600658869.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...