Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mapa na Summoners Rift

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim!

Mam problem z Summoners Rift wgrałem sobie customową mapę i nie potrafię przywrócić starego wyglądu :C Nie stworzyłem kopii zapasowej a moja aktualna jest już nudna i to strasznie :( Proszę o pomoc. Dodam, że nie chciałbym stracić wgranych customowych skinów.

Opublikowano

Szkoda :C Orientujecie się może czy istnieje gdzieś do pobrania klasyczne summoners rift? Chciałbym jeszcze spróbować je wgrać tak jak custma.

@Edit: Dzisiaj naprawiłem clienta zaczynam grę wszystko pięknie jedynie szwankowało to, że podczas ładowania Jarvan nie miał splashartu. Wszyscy załadowani czas zacząć grę. Niestety zamiast mapy wszystko jest jasno niebieskie... Dobra myślę sobie gram dalej. (nie widziałem swojego hp ani niczego. Wchodzę w krzaki zabili mnie przeciwnicy w 3 po czym wywaliło grę. Staram się włączyć clienta i jest cały czarny. Nie jestem teraz wstanie go nawet naprawić :C

Opublikowano

Szkoda :C Orientujecie się może czy istnieje gdzieś do pobrania klasyczne summoners rift? Chciałbym jeszcze spróbować je wgrać tak jak custma.

@Edit: Dzisiaj naprawiłem clienta zaczynam grę wszystko pięknie jedynie szwankowało to, że podczas ładowania Jarvan nie miał splashartu. Wszyscy załadowani czas zacząć grę. Niestety zamiast mapy wszystko jest jasno niebieskie... Dobra myślę sobie gram dalej. (nie widziałem swojego hp ani niczego. Wchodzę w krzaki zabili mnie przeciwnicy w 3 po czym wywaliło grę. Staram się włączyć clienta i jest cały czarny. Nie jestem teraz wstanie go nawet naprawić :C

Ja miałem takie coś ale wystarczyło zmienić rozdzielczość

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...