Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze strzelać z Deagle Lub Innej Broni ?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma filozofi. Chyba, że chcesz zobaczyć zjawoski zwane Glitch lub Turbo Glitch z Deagla. Mogę ci pokazać jak podasz server na PW. Zależy też od Multiplayer-a. Jeśli chodzi o MTA to najlepiej w klate albo w głowe bo tam to się liczy na większości serverów. Na SAMP-ie obrażenia są zadawane wszędzie jednakowo.

Opublikowano

Strzelasz tak jak innymi broniami.

Trzymasz PPM i strzelasz.

Cała filozofia ;)

Cała filozofia a drugi przeciwniki jest od ciebie lepszy

Nie ma filozofi. Chyba, że chcesz zobaczyć zjawoski zwane Glitch lub Turbo Glitch z Deagla. Mogę ci pokazać jak podasz server na PW. Zależy też od Multiplayer-a. Jeśli chodzi o MTA to najlepiej w klate albo w głowe bo tam to się liczy na większości serverów. Na SAMP-ie obrażenia są zadawane wszędzie jednakowo.

Chodzi o serwer SAMP i właśnie słyszałem o tym glitch'u ale nie wiem jak go zrobić.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Cała filozofia a drugi przeciwniki jest od ciebie lepszy

Chodzi o serwer SAMP i właśnie słyszałem o tym glitch'u ale nie wiem jak go zrobić.

Podaj mi IP na PW pokaże ci co i jak.

Opublikowano

Celujesz strzelasz i szybko klikasz c , ale sa serwery na ktorych jest to zablokowane (przewracasz sie) , a turbo glitch to nie znam :C

też chętnie poznam tajemnicę, turbo glitch

Mój blog o biletach lotniczych, lotach oraz miejscach gdzie można i warto polecieć.

Na razie w budowie BiletyLoty.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...