Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Żetony nie odnowią się w S4!

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli support oficjalnie informuje, że nie dostaniemy nowych żetonów, skiny mają dość do 4 dni oraz powinniśmy dostać maila. Osobiście nic nie dostałem. Piszcie niżej czy dostaliście jakiegoś maila (oczywiście jak ktoś wziął udział w konkursie o skiny)

Wstawiam to tutaj ponieważ wiele osób w poszczególnych tematach o to pyta :)

4vbiap.jpg

@

Dla osób, które nie dostały maila

whg1xs.jpg

Odpisałem już, że nie tylko ja nie otrzymałem maila.

Opublikowano

Nie dostałem żadnego maila, a trzeba coś potwierdzić, czy coś ;)? Wiesz może?

A co do żetonów, to raczej było wiadomo, bo gdzieś już Riot o tym wspomniał, że nigdy więcej się ich nie dostanie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zapytałem się już właśnie co z tym, jak ktoś nie dostał maila chociaż wszystko wypełnił dobrze, dodam to do 1 posta.

Ten Pan z supportu odpisuje kilka razy dziennie więc spodziewajcie się już nawet chyba dzisiaj odpowiedzi co do mailów

@Odpisali.

Opublikowano

E-maila nie dostałem i trochę mnie to irytuje, bo szczerze mówiąc zapomniałem na jakim mailu mam moje obecne konto. A o żetonach to nawet dobrze, że nie będą dodawane - przynajmniej gracze nauczą się, że nad zakupem postaci należy się zastanowić, a nie wybierać metodą prób i błędów.

Opublikowano

Kiedys byłem głupi i sprzedałem xina i pantheona na rengara , teraz żałuje ;<

No ale cóż , tak jak up , troche dobrze że nie będzie ;)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Jak nie dostałem e-mail'u a na pewno zrobiłem wszystko dobrze to dostanę skórki? Na końcu pisało mi ''Mundo saving everything'' i coś tam.

I w pierwszym okienku wpisałem login a w drugim nick w grze.

Opublikowano

Wszystko wypełniłem na 100% dobrze a emaila nie ma pozostaje nam czekać co do żetonów to szkoda chciałem oddać Rengara...

Opublikowano

a ja dalem zly email i chuje nie dadza mi skinow

RIP

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

A moze mi ktos powiedziec jak wziac udzial w tym konkursie na skiny? Nie jestem w temacie.

On już się zakończył, musiałeś odpowiedzieć na 3 pytania i podać swój id, nickname oraz serwer.

652601399840421198520.png

Opublikowano

On już się zakończył, musiałeś odpowiedzieć na 3 pytania i podać swój id, nickname oraz serwer.

no niestety ja tez nei zdazylem mogliby jeszcze dac szanse ; d

Opublikowano

nawet dobrze ze zetonów nie ma. Po co ktoś ma sprzedawac postacie skoro i tak kiedys je znowu kupi? ja sam sprzedalem i zaluje tego co zrobilem

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie wiem po co się burzycie o te żetony, skoro nawet jakby je Nam wyzerowali to zapewne nie moglibyście zwrócić championów/skórek, które zostały zakupione w sezonie 3. ;)

siema.

Opublikowano

Kiedys byłem głupi i sprzedałem xina i pantheona na rengara , teraz żałuje ;<

No ale cóż , tak jak up , troche dobrze że nie będzie ;)

jak mozna zalowac rengara? a po 2 pantheon ta postac jest useless..

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

jak mozna zalowac rengara? a po 2 pantheon ta postac jest useless..

co? słucham?! chyba sobie kpisz kolego! Pantheonem można pięknie carrowaćgry, jak się umie grać... Postać jest rewelacyjna na solo top'a jak i mid'a. Pantheon > ADC. Jest świetnym anti carry dzięki egidzie i na dodatek ma powalony DMG. :D

Opublikowano

Ja wypełniłem liste napisałem ID, Sammoners Nick EUNE i czekam :]

co do żetonów to jakoś mi one nie potrzebne bo i tak i tak tą postać może kiedyś znów kupimy.

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...