Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grać w trylogię mass effect. Przeszedłem pierwszą i drugą część po polsku ze wszystkimi DLC. Problem pojawia się w trzeciej części. Mam problem z dodatkami, a mianowicie ich instalacją ( gra niestety nie oryginalna). Paczki z DLC które pobieram wyglądają dokładnie jak normalny folder z grą. Nie mam pojęcia czy mam po prostu podmienić wszystkie pliki czy tylko nie które, do tego pliki się powtarzają więc instalując dodatek citadel podmieniam pliki dodatku lewiathan ... . Spróbowałem więc pobrać mass effecta z zainstalowanymi już wszystkimi DLC. Teraz problem jest taki że gra jest full po angielsku a chciałbym grać po Polsku. Mam teraz na komputerze 2 foldery z mass effectem jeden z dlc po ang a drugi bez dlc po polsku. Jakby mógł ktoś pomóc albo w instalacji albo w spolszczeniu byłbym wdzięczny

Opublikowano

Witam, zacząłem grać w trylogię mass effect. Przeszedłem pierwszą i drugą część po polsku ze wszystkimi DLC. Problem pojawia się w trzeciej części. Mam problem z dodatkami, a mianowicie ich instalacją ( gra niestety nie oryginalna). Paczki z DLC które pobieram wyglądają dokładnie jak normalny folder z grą. Nie mam pojęcia czy mam po prostu podmienić wszystkie pliki czy tylko nie które, do tego pliki się powtarzają więc instalując dodatek citadel podmieniam pliki dodatku lewiathan ... . Spróbowałem więc pobrać mass effecta z zainstalowanymi już wszystkimi DLC. Teraz problem jest taki że gra jest full po angielsku a chciałbym grać po Polsku. Mam teraz na komputerze 2 foldery z mass effectem jeden z dlc po ang a drugi bez dlc po polsku. Jakby mógł ktoś pomóc albo w instalacji albo w spolszczeniu byłbym wdzięczny

MPC Forum nie wspiera piractwa.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Forum nie popiera piractwa internetowego.

TEMAT ZAMYKAM !

Proszę też o zapoznanie się z regulaminem forum!

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...