Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-7 czy też IS-4 co lepsze?

zapraszam1234

Oinicy  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rób obydwa ;)

• IS-7
      11
    • IS-4
      8
    • Rób obydwa
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS-4 nie nadaje się na CW ani na nic innego, osobiście nie lubię 4 bo jego lufa jest trochę kapryśna i linia też do nie przyjemnych nie należy (No chyba, że lubisz bardzo wolne czołgi z pancerzem). IS-7 bardzo często łapie za zero nawet od boku ma tzw magiczny pancerz który odbija w pewne miejsca. I bardzo ładnie dmg mu losuje.

Opublikowano

IS-7 dużo lepszy!<br />-Lepszy pancerz(w praktyce nie na papieże)<br />-lepsze działo(większy dmg, troszkę mniejsza penetracja)<br />-szybszy<br />-bardziej pożądany na CW<br />-Bardzo przyjemna linia<br />

Opublikowano

Hmm ? Mam IS-4 i uważam że jest Dobry a Linia prowadząca do niego jest znakomita i łatwiutka ; ) No niestety pancerz lepszy ma IS-7 no ale jak dobrze ktoś sie skontuje na IS-4 to nie do przejścia

Opublikowano

IS-4 nie nadaje się na CW ani na nic innego, osobiście nie lubię 4 bo jego lufa jest trochę kapryśna i linia też do nie przyjemnych nie należy (No chyba, że lubisz bardzo wolne czołgi z pancerzem). IS-7 bardzo często łapie za zero nawet od boku ma tzw magiczny pancerz który odbija w pewne miejsca. I bardzo ładnie dmg mu losuje.

Cooo ?!

Człowieku is-4 ma lepszy pancerz boczny niż is-7, ma podwójną osłonę gdzie często leci strzał za zero.

Mam oby dwa czołgi i lepiej mi się gra is-7, idealny czołg do kontowania, nie ma weak spotów, gdy kontujesz ( side scrap ).

Lufę ma może gorszą, ale nie czuć tego.

Is-7 ma fajny pancerz przedni gdy schowa się płytę dolną, ma jeden większy weak spot na wieży, coś typu is-3. Jest mobilny i ma dobre działo.

Na cw wolę grać is-4, nawet ze złota mnie nie przebiją gdy się dobrze ustawie ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Cooo ?!

Człowieku is-4 ma lepszy pancerz boczny niż is-7, ma podwójną osłonę gdzie często leci strzał za zero.

Mam oby dwa czołgi i lepiej mi się gra is-7, idealny czołg do kontowania, nie ma weak spotów, gdy kontujesz ( side scrap ).

Lufę ma może gorszą, ale nie czuć tego.

Is-7 ma fajny pancerz przedni gdy schowa się płytę dolną, ma jeden większy weak spot na wieży, coś typu is-3. Jest mobilny i ma dobre działo.

Na cw wolę grać is-4, nawet ze złota mnie nie przebiją gdy się dobrze ustawie ;)

Prawda, że Is-4 ma lepszy pancerz ale od IS-7 można ładnie zrykoszetować od boku bo pancerz jest tam ładnie pochyły i gąski też łapią za zero

Opublikowano

Wszyscy napiszą IS-7, ale g*wn* prawda IS-4 też jest dobry tylko trzeba umieć kontować i przede wszystkim, trzeba umieć grać !

Opublikowano

E5 kiedyś była bardzo dobra ale teraz mało klanów je gra(przynajmniej te z którymi my walczymy) ale zawsze jakiś 10tier. T110E4 też jest bardzo dobrym czołgiem ale jak mówimy tutaj o CW to zależy od klanu i taktyki nie wszystkie czołgi nadają się na każdą mape. Ale osobiście preferuję E3 przez jego fajny pancerz na przodzie.

Na Pattona prawie wcale się nie gra całą robotę robią batchaty ale jak do samego grania Patton jest super przez swoją lufkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...