Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z FPS`ami

Miedziuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w Temacie, od czasu gdy zformatowalem kompa w LoLu mam Max 60 fps, oczywiscie z low grafika itd. Przed formatem mialem 160-180 FPS tak skakalo.

Wiec moze ktos z was bedzie mi mogl pomoc :=

O to moja Karta Graficzna

AMD Radeon HD 6450

8 GB RAM

Procesor : AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.60 GHz

Za kazda jaka kolwiek pomoc beda + !.

Z gory dziekuje !

Opublikowano

Chyba nie, instalowalem chyba stare ktore posiadalem z plytki. Moglbys podac jakas stronke z ktorej moge pobrac sterowniki do wlasnie mojej karty !?

Opublikowano

@up

Wejdz na strone producenta ;)

a ogólnie nie wyłaczyłeś zapewne Vsync , nie wiem jak jest po polsku.

Wiec spróbuj wyłączyć to i potem napisz czy działa.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Wlasnie zainstalowalem najnowsze sterowniki, wylaczylem tak jak powiedziales Synchronizacje pionowa. Ide zobaczyc co z FPS'ami.

@EDIT

Nie dziala, prosze o dalsza pomoc !.

Opublikowano

Trudna sprawa jeśli sterowniki aktualne i komputer dopiero co sformatowany. Sprawdź w ustawieniach czy nie masz pogrzebane( ustawienie na maxymalną ilość fps). W trakcie gry wyłącz wszystkie niepotrzebne programy. Sprawdź czy masz zainstalowane wszystkie programy po sformatowaniu PC. I co najważniejsze napisz do supportu może oni coś poradzą.

16322917.jpg
Opublikowano

Przeznacz na lola więcej GB ram, wyłącz animacje menu i vsync, wymuś w ustawieniach 80 fps lub na max daj, nie wiem czy chcesz taką pomoc ale jeżeli tak to sobie jeszcze ściągnij gameboostera i zobacz wtedy ile pociągnie

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie da sie przeznaczyc wiecej RAMu na LoLa, lol sciaga tyle ile potrzebuje. Mialem tego GameBoostera juz nic nie dawajl..

Okej, wylaczylem wszystko w grze. FPS wrocily :) Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...