Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy jeżeli włączę w komputerze stan wstrzymania, a obecnie na sbocie chodzi moja postać... to czy nadal będzie chodziła? Czy się coś stanie. Z góry thx

0843f39a24b9989d6267a90c39.png
Opublikowano

no to huston mamy problem ;] Gdyż mój komputer chodzi tak głośno, że usnąć nie mogę :D Chodzi tu o wiatraczki i podkręcałem kartę graficzną itd. i dlatego w miarę głośno chodzi... hmm może są jakieś programy aby wyciszyć... Thx

Opublikowano

Sam probowalem i sie net rozlacza.

Nie ma program do uciszania kompa ;]

A jakbys bawil sie z wiatraczkami zeby ciszej(wolniej chodzily) to uwazaj zeby ci sie kompq nie spalil ;]

Albo poprostu nie stawiaj na nocke.

sygna1o.jpg

Opublikowano

aja powiem ze sie da;].... Nalezy Posmarowac , naoliwic te wiatraczki i bedzie cichutko chodzilo lub scaignij sobie tuneup2009 -2010 lub Cleaner . I cichutko bedzie cchodzill!!

Opublikowano

Lub zastowosac chodzenie plynem ;) Czy tez wlozyc kompa w olej przemyslowy ;) Ja np wymienilem wiatraczek z geforce 9600gt na coolera z 2 wiatrakami za 120 zl... chodzi 2x ciszej i 3x mniej sie grzeje ;)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedz... chcę jeszcze zadać jedno pytanie, zadam tutaj bo nie warto nowego tematu robić, a więc chodzi o głośnik wewnątrz komputera, moje pytanie jest takie czy da się go wyłączyć? tzn. żeby np. jeśli jest z czymś problem to żeby nie piszczał, próbowałem sposobem z regedit-->beep itd. odłączać kabelki też mi się nie widzi... Macie jakieś pomysły?

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli masz windows Vista to gdy klikniesz na głośność masz pod tym słowo Mixer, kliknij na to. Gdy będziesz miał włączone sbota, wycisz całkowicie głośność w i po sprawie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...