Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fenrir vs xblanque vs hun batz Kogo kupić ?

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xbalanque to raczej postać dla bardziej doświadczonych graczy.

Polecałbym ci na początek Hun Batza ale możesz wypożyczyć na jeden mecz za małą opłatą jakąmś postać i zobaczyć czym się lepiej gra.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Xbalanque to raczej postać dla bardziej doświadczonych graczy.

Polecałbym ci na początek Hun Batza ale możesz wypożyczyć na jeden mecz za małą opłatą jakąmś postać i zobaczyć czym się lepiej gra.

Ja sprawdzam na trenigu z botem Ra i masz za free all psotacie i te 3 postacie mi sie najbardziej podobają

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Xbalanque zdecydowanie z tej trójki. Zabójczy DMG ze swoich skilli. Ma wszystko co potrzebuje newbie: ucieczkę, immune, slow, stun i bardzo duże obrażenia.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Również muszę Ci polecić xbalanque, bo tak jak w Twoim wcześniejszym temacie napisałam, jungla nie jest dla osoby, która dopiero zaczyna swoją przygode ze Smite, Fenrir i Hun są stworzeni do bycia junglerami i na lini by się tylko męczyli.

Opublikowano

Ja też Ci polecam XBalanque - mam 11 lvl (tam od 9lvl był rok przerwy ale to nieważne xD) grałem nim dzisiaj i jest po prostu świetny. Z q duży dmg, ucieczka z 3-ciego skilla, a ulti bardzo przydatne w tf'ach, ew. może pomóć sojusznikom na innej linii.

Opublikowano

Ja też Ci polecam XBalanque - mam 11 lvl (tam od 9lvl był rok przerwy ale to nieważne xD) grałem nim dzisiaj i jest po prostu świetny. Z q duży dmg, ucieczka z 3-ciego skilla, a ulti bardzo przydatne w tf'ach, ew. może pomóć sojusznikom na innej linii.

Czyli kupuje hun batza close :P

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

ja polecam fenrira mocny auto atack z lifestealem 400 max heal z hita stun dobre ulti latwo ogarnac nadaje sie na lane jak i na jungle

Fenrira jest ciężko ogarnąć zwłaszcza jeśli ktoś jest nowym graczem. Co do postaci to Xbalanque według mnie jest najprostszą postacią z wyżej wymienionych. Mimo tego, że ma ciut słabą obronę to ma wysokie obrażenia jednego celu i całkiem niezłe obszarowe.

Opublikowano

Hun batz również nie jest trudną postacią. Ale bardziej się nadaje do jungli.

Polecę jeszcze zapomnianą przez wszystkich ( w grze już nie pamiętam kiedy ostatnio ją widziałem) bastet.

Bodajże najlepszy z gry system escape, 2x slow, najszybsza postać z gry - na 16 lvl ma taką samą prędkość bez butów jak inne postacią z nimi. Oszczędzasz na nich i kupujesz jeden item co już daje przewagę ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Hun batz również nie jest trudną postacią. Ale bardziej się nadaje do jungli.

Polecę jeszcze zapomnianą przez wszystkich ( w grze już nie pamiętam kiedy ostatnio ją widziałem) bastet.

Bodajże najlepszy z gry system escape, 2x slow, najszybsza postać z gry - na 16 lvl ma taką samą prędkość bez butów jak inne postacią z nimi. Oszczędzasz na nich i kupujesz jeden item co już dajeti przewagę ;)

Jej ulti ssie. Kotki są przez pierwszego lepszego ad do zabicia na 2 hity.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Hun batz , Xbalanque jest dla takich doświadczonych graczy ;d

nie powiedział bym hun batz kiedyś sun woukung czy jakos tak byl w skladzie darmowych postaci a skile mu zostawili takie jakie byly tylko lekko zmodyfikowali pasywke i dodali tp na malpie a watpie by dawali postac dla doswiadczoncych nowicjusza a xbal to nie jest jakaś trudna postac latwa do ogarniecia

Opublikowano

Również muszę Ci polecić xbalanque, bo tak jak w Twoim wcześniejszym temacie napisałam, jungla nie jest dla osoby, która dopiero zaczyna swoją przygode ze Smite, Fenrir i Hun są stworzeni do bycia junglerami i na lini by się tylko męczyli.

smieszna jestes na linii fenrir sie bardziej feeduje niz na jungli;]

Opublikowano

nie powiedział bym hun batz kiedyś sun woukung czy jakos tak byl w skladzie darmowych postaci a skile mu zostawili takie jakie byly tylko lekko zmodyfikowali pasywke i dodali tp na malpie a watpie by dawali postac dla doswiadczoncych nowicjusza a xbal to nie jest jakaś trudna postac latwa do ogarniecia

Ra jest w darmowych postaciach, a nowicjusze cały czas dodżują skillami.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ra jest w darmowych postaciach, a nowicjusze cały czas dodżują skillami.

Jak się ogarnie to każdy skill wchodzi w przeciwnika :D Bardzo dobry na początek :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...