Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ciekawostka] Koniec karcianki Trading Card Game.

Hermejson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ss1-full-640x385.jpg

Blizzard na oficjalnej stronie World of Warcraft poinformował, że dwudziesty pierwszy dodatek Timewalkers: Reign of Fire był ostatnim rozszerzeniem do World of Warcraft Trading Card Game. Tym samym Cryptozoic (wydawca TCG) oraz Blizzard oficjalnie kończą wsparcie związane z karcianką – nie będzie kolejnych oficjalnych zawodów Trading Card Game. Jeżeli natomiast jesteście posiadaczami kart „lootowych”, nie martwcie się, wciąż możecie je wykorzystać.

Duża część graczy zakończenie wsparcia karcianki wiąże z nowym projektem Zamieci – Hearthstone: Heroes of Warcraft, czyli „komputerową karcinką”. Czy sądzicie, że Heartstone godnie zastąpi Trading Card Game?

Gold Member

1375966576-U902927.png

fs.png

Opublikowano

Jeśli karty z karcianki będzie można użyć w hearthstone... To pewnie nie widzę problemu...

Mam nadzieje że będzie można dorwać w Polsce jeszcze karty, bo kusi mnie spectral tiger!

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kiedy wyjdzie Heartstone , jaki będziesz koszt zakupu , no i czy będzie trzeba płacić abonament .

Jeśli karty z karcianki będzie można użyć w hearthstone... To pewnie nie widzę problemu...

Mam nadzieje że będzie można dorwać w Polsce jeszcze karty, bo kusi mnie spectral tiger!

Dla chcącego nic trudnego ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Kart na rynku jest tyle, że głowa boli. Kup Booster Packa i otwieraj po kolei. Masz dużą szansę, że w takim packu będziesz miał spectrala, a jak nie to i tak z pozostałych kart loot zwróci Ci się koszt packa.

Czy sądzicie, że Heartstone godnie zastąpi Trading Card Game?

Nie... Gra w karty w realu, a komputerowa gierka to nie to samo... Szkoda, że u mnie w mieście nie ma z kim pograć w TCG ... Bo mam/miałem fajny zestaw już skompletowany, nawet kiedyś grałem w Złotych Tarasach bodajże.

Ja jestem ciekaw kiedy wyjdzie Heartstone , jaki będziesz koszt zakupu , no i czy będzie trzeba płacić abonament .

Dla chcącego nic trudnego ;)

Przecież, to jest F2P(tj będzie) teraz są beta-testy na, które każdy mógł się zapisać (tzn. mógł zostać wylosowany)

A WSZYSTKO CO JEST F2P JEST PAY2WIN!!!

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...