Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

facebook like bot

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa, działa.. kiedyś łatwiej było o lajki, bo łatwiej było konto zrobić na facebooku. Wystarczy na początku jakiś program do masowej produkcji kont, a potem skrypt do lajowania.. kiedyś tego walało się po sieci. Teraz recapacha jest przy rejestracji.. więc jest gorzej.

Opublikowano

Może jest (albo trzeba zrobić) bota który sam robi konta a ty jedynie musisz zająć się przepisywaniem captcha (lub w jakimś serwisie oferującym rozwiązywanie captcha kupić) i gotowe :D Troche pracy ale.. zawsze coś :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

tylko że tam trzeba mieć pkt

http://likebot.org/

Możesz spróbować użyć tego.

Na większości takich stron trzeba mieć punkty, ale zazwyczaj możesz je zdobyć za darmo, a to nie jest raczej problem, no chyba że chcesz tych lajków 100 tysięcy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na większości takich stron trzeba mieć punkty, ale zazwyczaj możesz je zdobyć za darmo, a to nie jest raczej problem, no chyba że chcesz tych lajków 100 tysięcy.

http://www.likesasap.com/ spodobała mi się ta strona , za lajki shary itd dostajesz kase lub pkt .

Tylko taki problem że nie wiem gdzie ustawić swoje konto że jak lajkne profil to mi zaliczy punkty . ;/

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

http://www.likesasap.com/ spodobała mi się ta strona , za lajki shary itd dostajesz kase lub pkt .

Tylko taki problem że nie wiem gdzie ustawić swoje konto że jak lajkne profil to mi zaliczy punkty . ;/

Jak zbierasz punkty za lajki to ustaw sobie "earn coins fast". Tam klikasz tylko reccomend, potwierdź i masz punkty. Bo jak sam wchodzisz na profil i klikasz to nie zawsze zalicza.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak zbierasz punkty za lajki to ustaw sobie "earn coins fast". Tam klikasz tylko reccomend, potwierdź i masz punkty. Bo jak sam wchodzisz na profil i klikasz to nie zawsze zalicza.

ale wlasnie gdzie mam ustawic swoj profil zeby zaliczalo ;.

Opublikowano

ale wlasnie gdzie mam ustawic swoj profil zeby zaliczalo ;.

Nie rozumiem troche tego pytania.

Logujesz się na jakimś koncie FB. Otwierasz likesasap, lajkujesz i zdobywasz punkty, nic tam nie musisz ustawiać.

Przy lajkowaniu postów na FB musisz tylko wstawić swoją nazwe z FB.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

robię tak to piszę że nie ma lajka ale przy lajkowaniu fan pagu tylko przy lajkowaniu postów i zdjec dziala normalnie .

Opublikowano

robię tak to piszę że nie ma lajka ale przy lajkowaniu fan pagu tylko przy lajkowaniu postów i zdjec dziala normalnie .

A lajkujesz w zakładce "earn coins" czy "earn fast coins"?

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...