Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi

Bargain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Też macie takie lagi w lolu ?? Co robi Ten Riot Pathetic Company Gaming ???????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Ja się ostatnio zastanawiałem czy riot jakoś zrekompensuje to wszystko. Lagi ciągną się już dłuższy czas, a rankedy są non stop offline. Co wy o tym myślicie?

o.O

Opublikowano

Ja się ostatnio zastanawiałem czy riot jakoś zrekompensuje to wszystko. Lagi ciągną się już dłuższy czas, a rankedy są non stop offline. Co wy o tym myślicie

Tak lagi sa co drugi dzien rankedy wylaczone , niech wylacza je na zawsze bo lagi forever.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Faktycznie. Dają Ci grę w którą napierd*lasz za darmo a Ty jeszcze chcesz rekompensaty. W głowach się poprzewracało, co by nie dało się za darmo to jeszcze chcą więcej.

Nie chyba, oglądałem streamera, który właśnie gra na NA i u niego wszystko w porządku

Opublikowano

Panie KulkaZiom, no sory ale jak ja mam grać z lagami??? Co do kasy to Riot ma jej w pi*du i żeby nie mieli spamu na forum, supporcie mogliby dać coś w zamian za te lagi

Opublikowano

To jest oczywisty ,bo to przecież pisze ,że mają problemy z serwerami ... Wy czasem zadajecie oczywiste pytania.

Opublikowano

Ja też mam straszny ping.

Myślałem że to przez Spotify ale wyłączyłem i nadal było.

No cóż , najlepiej by było żeby w ogóle dali jakąś rekompensate.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Sorry za offtop

Jezeli przegralem rankeda w godzinach kiedy byli lagi moge ubiegac sie o cofniecie lose'a, zebym przeszedl dalej?

Pisz do supportu , ale wątpię .

Lagi teraz ogólnie są często , pewnie przez patch , trzeba poczekać.

Opublikowano

Sorry za offtop

Jezeli przegralem rankeda w godzinach kiedy byli lagi moge ubiegac sie o cofniecie lose'a, zebym przeszedl dalej?

Oni nie mają możliwości dawać Ci Lose Prevented. Pisałem z nimi już w tej sprawie. Po prostu jeśli system Ci tego nie dał to oni automatycznie tym bardziej

Opublikowano

Kiedyś też były lagi przez jakiś tam czas, że aż było po 1000 pingu i z meczy wywalało, a żadnej rekompensaty nie dali, więc teraz też bym nie liczył na cuda. Śmieszne jest to, że jak nie mam lagów i przegram to mam zapobiegnięto porażce, a jak mam lagi i przegram to normalnie przegrana. Riot logic.

Opublikowano

NIEOFICJALNE WYNAGRODZENIE

1. Korea dostanie skina

2. Ameryka dostanie RP...

3. ... za lagi na Europie.

Na pewno znowu wjebią IP Boosta i się cieszmy, tylko czemu te skośnooczne żółtki albo fastfood maniacy mają dostawać lepsze wynagordzenia? Dafuq?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...