Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyświetlanie gry

Gulmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że po pobraniu i zainstalowaniu gry i uruchomieniu, nie wyświetlają mi się żadne okna, np wyboru servera, a jeśli klikam na oślep po ekranie, i przypadkiem kliknę na jakiś sever wyświetlają mi się filmiki, po tym postać, ale nie mogę jej edytować, bo nie ma żadnych okienek wyboru typu płeć. Proszę o pomoc

Opublikowano

Hmm, ile razy próbowałeś to odpalać ? I Czy np. pobierałeś ze steam czy z ich oficjalnej strony ?

Ze steamem są jaja i strasznie to wolno chodzi wszystko.. przekonałem sie sam bo na steamie mi w ogóle nie działało.. dopiero po pobraniu z ich oficjalnej strony, wszystko śmigało idealnie :)

No i jeszcze jedno, czy komputer dobry ? Bo może poprostu Ci nie idzie..

Opublikowano

Próbowałem bardzo wiele razy, nawet rozdzielczość zmieniałem. Pobierałem to 2 razy raz ze Steam, a ostatni raz z ich oficjalnej strony. A jeżeli chodzi o komp to raczej dobry, ja się na tych wszystkich parametrach nie znam za dobrze, ale myślę, że jeśli Sniper Ghost Warrior 2 poszło mi na full detalach to jest dobry.

Opublikowano

I jak pobrałeś z ich oficjalnej strony to jak ?

Ze steama nie radze ściągać bo to jest porażka.. całą noc ściągałem i nie działało.. z oficjalnej strony od razu, więc.. pierw powiedz co sie dzieje jak odpalasz DC Universe Online z ich oficjalnej strony?

Opublikowano

Próbowałem z oficjalnej strony i to samo, mianowicie: po odpaleniu gry(kiedy już się pobrała i zainstalowała z ich oficjalnej strony) wyświetlają mi się sponsorzy czy coś takiego, następnie pisze, że wczytuje się lista serverów, ale po tym nic mi się nie wyświetla. Żadne okno wyboru servera. A powinno się wyświetlić, bo jak klikam na oślep to na jakiś server trafiam. Po tym wyświetla mi się postać, ale nie moge ich edytować na oślep(żadne opcje edytora mi się nie wyświetlają).

Opublikowano

A może coś z monitorem sie dzieje ?

Innych pomysłów nie mam co może być tego przyczyną...

Opublikowano

Ale jeśli coś by się działo z monitorem, to chyba by mi żadna gra nie działała, a mi SKILL dobrze działa, tak jak Dead Island. W każdym razie wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...