Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z multi.

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno kupiłem sobię cod'a mw3 w media expert. Pierwszy problem, który rzucił mi się w oczy to wymóg 43gb wolnego miejsca na dysku ze strony steama, pomimo tego, iż na box'ie pisze, że potrzeba zaledwie 16gb ( posiadając dysk 100gb i kilka innych gier jednak ciężko zrobić 43gb wolnego miejsca ). No ale okej, zrobiłem miejsce, instaluję cod'a z płytki, przechodzi do instalacji "steam'owskiej" i na dzień dobry wywala errora - " instalacja call of duty modern warfare 3 Multiplayer nie powiodła się ( aktualizacja wstrzymana ) ". Coś takiego. Instaluje mi jedynie single playera z płytki, 14gb multi muszę ściągać sam ( co jednak przy moim łączu trochę zajmuję ). Czy tak powinno być, czy ściągnięcie multi jest jedyną opcją na posiadanie multiplayera .? Dodam, iż raz ściągałem dosyć sporo multika, przy ok. 10,5gb wywaliło mi całą aktualizację w pi*du i pojawiły się aktualizacje do multi, singla i dedicated server ze stanem 2,5gb pobrania na każdej. Srsly steam.? ;_; Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam, Wen.

@Edit; Dodam, iż z płytki instaluje mi się 14gb (dokładnie 14004mb ) samego singla i dedicated server, a multi to kolejne 14004mb do pobrania, aczkolwiek mój kolega twierdzi, iż multi powinno mieć mniej, koło 5-6. Czy to on za przeproszeniem gówno wie, czy to ja mam takie nieprzyjemności ze steamem.? ;/

@Edit2: Okej, teraz nawet wgle nie mogę zainstalować cod'a. Po skończonej instalacji z 2 płytki steam się zawiesza. ;_; Próbuję już 3 raz i nic. Jakieś pomysły, co mam z tym poebanym steamem zrobić, aby ten cod zaczął działać.? ;s

Opublikowano

Dzięki za odp. No cóż, w steamowskiej bibliotece mam dwie pozycje odnośnie cod'a - single i multi. Zarówno jedna jak i druga waży dokładnie tyle samo, ale pobierając jedną, druga się nie pobiera. No cóż, teraz postaram pobrać się tego multi, zobaczymy jak to będzie.

Btw, skoro mp + sp ważą 14gb, to czemu steam wymaga 43gb do zainstalowania tego.? ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...