Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytania

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem świeżo upieczonym graczem WoT :) 3 czy 4 dzień gry i dopada mnie wiele pytań dotyczących tej gry, a więc

1. jaką drogę wybrać, a dokładniej jaki kraj, który jest nejlepszy? Anglia, Zsrr czy może coś inngo, którą scieżke jako pierwszą polecacie, chce grać człogiem normalnym a nie żadnym niszczycielem czy arty?

2. który czołg najlepszy na początek do zarobku?

3. jak patrze na niektóre filmiki skąd ludzie tyle miejsc w garażu mają? wszystkie kupili za relane pieniądze?

4. czy opłaca sie wydać realne pieniądze na jakiś czołg, na samym początku gry?

5. mam juz T18,ale go pewnie sprzedam xD, t-25 i m3 stuart, planuje isc w IS-3/7, jednak nie wiem czy to dobra droga na samym początku,

no dzięki z góry za odpowiedzi, jakos to wynagrodze like'ami xD

Edit: sory za nazwe tematu, ale napisałem tylko [Q] i zapomniałem reszte dopisać, mogłby jakis mod to ogarnać?

Opublikowano

1. Najlepiej ZSRR-Te czołgi wybaczają naprawdę wiele błędów , Są mobilne , mają dobry pancerz , Dobry DMG i nie najgorszą Celnosc . ZSRR polecał bym ci jako na początek

2.kw-1 lub jakiś inny Tier V Poziomu

3.Tak kupili za realne pieniądze , acz kolwiek (WG czasem obdarowuje nas prezentami np na świeta itd dadzą jakiś premium Tank 2-3 poziomu + Miejsce do garażu . Sprzedajesz tego tanka i prosze masz 1 dodatkowe miejsce w garażu)

4.Na samym początku gry nie warto inwestować pieniędzy , nigdy nie wiadomo czy ci sie gra nie znudzi itd , Pieniądze inwestuj dopiero wtedy jak już zapoznasz się z grą i dobijesz podajże 9T i sam stwierdzisz że gra ci sie nie znudzi.

5. Jak najbardziej IS-3 oraz IS-7 to bardzo dobre maszyny Godne polecenia

Opublikowano

1. Jak dla nowego gracza to polecam ciężkie rosyjskie czołgi.

2. Chodzi o premium? To T34, a z normalnych to na V tierze się bardzo fajnie zarabia (KV1)

3. Czasami można dostać za jakiś event, konkurs itp ale normalnie to trzeba je za kupić za golda (reale pieniądze)

4. Na samym początku może nie bo najpierw trzeba się nauczyć grać. Ale jak już chce zakupić premium czołg do zarabiana to stanowczo 8 tier

5. Bardzo dobra droga, kv1, kv-1s, Is, is3 to bardzo przyjemne czołgi sam od nich zaczynałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jestem świeżo upieczonym graczem WoT :) 3 czy 4 dzień gry i dopada mnie wiele pytań dotyczących tej gry, a więc

1. jaką drogę wybrać, a dokładniej jaki kraj, który jest nejlepszy? Anglia, Zsrr czy może coś inngo, którą scieżke jako pierwszą polecacie, chce grać człogiem normalnym a nie żadnym niszczycielem czy arty? Najłatwiejsza droga jest przez zsrr przez is-3.

2. który czołg najlepszy na początek do zarobku? Każdy 5t dobrze zarabia, o ile potrafi się nim grać.

3. jak patrze na niektóre filmiki skąd ludzie tyle miejsc w garażu mają? wszystkie kupili za relane pieniądze? Albo za pln, albo mieli bonusowe kody na golda, dostawali premium tanki na rocznicę wg itp, sprzedali je i mają miejsca.

4. czy opłaca sie wydać realne pieniądze na jakiś czołg, na samym początku gry? Nie, jak będziesz miał już powyżej 1000 bitew i mało kasy, możesz kupić sobie premium.

5. mam juz T18,ale go pewnie sprzedam xD, t-25 i m3 stuart, planuje isc w IS-3/7, jednak nie wiem czy to dobra droga na samym początku, Droga do is-7 jest bardzo przyjemna i łatwa. Mają dobry pancerz, działa i są mobilne.

Edit: sory za nazwe tematu, ale napisałem tylko [Q] i zapomniałem reszte dopisać, mogłby jakis mod to ogarnać?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

1. Najlepiej ZSRR-Te czołgi wybaczają naprawdę wiele błędów , Są mobilne , mają dobry pancerz , Dobry DMG i nie najgorszą Celnosc . ZSRR polecał bym ci jako na początek

2.kw-1 lub jakiś inny Tier V Poziomu

3.Tak kupili za realne pieniądze , acz kolwiek (WG czasem obdarowuje nas prezentami np na świeta itd dadzą jakiś premium Tank 2-3 poziomu + Miejsce do garażu . Sprzedajesz tego tanka i prosze masz 1 dodatkowe miejsce w garażu)

4.Na samym początku gry nie warto inwestować pieniędzy , nigdy nie wiadomo czy ci sie gra nie znudzi itd , Pieniądze inwestuj dopiero wtedy jak już zapoznasz się z grą i dobijesz podajże 9T i sam stwierdzisz że gra ci sie nie znudzi.

5. Jak najbardziej IS-3 oraz IS-7 to bardzo dobre maszyny Godne polecenia

jak ja lubię gdy najwięcej do powiedzenia mają Ci gracze którzy są pomarańczowi..

a co do tematu, polecam na youtube filmiki od Vdr1984 i Jedyny słuszny poradnik Voytecha na oficjalnym forum Wot'a

Opublikowano

Pkt 3. Nie wszyscy kupili miejsca w garazu. Na poczatku gry bylo o to latwiej, czesciej byly rozne kody, miedzy innymi na miejsca w garazu, ktore mozna bylo wpisac kilka razy, jest wielu szczesliwcow ktorym czolgi przeniesiono ze zwyklych na premium, jak np. T-34. Teraz juz takich rarytasow nie ma.

Pkt 4. Pierw moze troszke pograj troche, jak ogarniesz o co chodzi i jak nie jechac, zeby zginac po minucie, to mozesz sie zastanowic nad jakims czolgiem premium, szczegolnie gdyby przyszlo Ci do growy kupowanie premium tanka 8 tieru, to tym bardziej radze pierw ogarnac gre, niz pozniej ginac non stop, a ogarniety gracz na takiej 8 premium moze ladnie zarobic.

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

jak ja lubię gdy najwięcej do powiedzenia mają Ci gracze którzy są pomarańczowi..

a co do tematu, polecam na youtube filmiki od Vdr1984 i Jedyny słuszny poradnik Voytecha na oficjalnym forum Wot'a

No ciekawe Ajhad ; ) Tylko nie wziołęś pod uwagę że to moje pierwsze konto , myślisz że od samego początku byłem Dobrym graczem ? Po drugie ja non stop expie- Robie Nowe Tanki myślisz że ogarniam każdy czołg po zakupie i tak dalej ? Po trzecie żaden koleś nie będzie mnie pouczał i sie zemnie naśmiewał a szczególnie ty , Nie dość że masz tylko 5600+ bitew to w dodatku nie masz ani jednej X ... W porównaniu zemną ja mam już przeszło 10k Bitew i 6XT ... W dodatku ja dziennie rozgrywam po 30+ bitew itd , a Ty ? 2-3 bitwy w dodatku na 5-6T. Nie ma to jak nabijać sobie sztucznie efi itd na takich niskich tierach (Noob Tiery). No kolego jesteś naprawdę The Best ; )

PS. Pamiętaj że na 8+T jest zupełnie inny poziom

Opublikowano

1. jaką drogę wybrać, a dokładniej jaki kraj, który jest nejlepszy? Anglia, Zsrr czy może coś inngo, którą scieżke jako pierwszą polecacie, chce grać człogiem normalnym a nie żadnym niszczycielem czy arty?

3. jak patrze na niektóre filmiki skąd ludzie tyle miejsc w garażu mają? wszystkie kupili za relane pieniądze?

5. mam juz T18,ale go pewnie sprzedam xD, t-25 i m3 stuart, planuje isc w IS-3/7, jednak nie wiem czy to dobra droga na samym początku,

Polecam amerykanskie i francuskie

nie polecam rosyjskiego is-7 i e100 bo kazdy noob je robi najwiencej osob tak samo mausa

Opublikowano

1. ZSSR i droga na KV

2. KV1

3. Za realne, lub za eventy,4.

4. Nie, sa tez turnieje,

5, na poczatku idz w ruskie kv, kazdy w to idzie, sa mile dla poczatkujacch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...