Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wibję gold V

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

dam radę wbić gold V teraz jestem w silver V do końca sezonu 3 ?

czym najlepiej grać ?

ew. jak ustawić Bol'a ^^xD (opłaca się na nim grać ?)

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Koniec sezonu - 31.10.13

Masz 2 msce na wbicie golda. Mam taką samą sytuację. Dla chcącego w 2msce można platyne wbić. Do carrowania łatwy jest zed, lee, veigr, xin, vayne i większość powinieneś wygrać. A co do Bola to wg mnie nie opłaca się. Złoto = wyższy poziom skilla. Bol nie nauczy Cie grac na wyzszym poziomie ;)

Opublikowano

Co do Zeda, to na bolu , no jak ci to powiedzieć gorzej mi się grało. wciskałem klawiszy od Harassu i zamiast zharasowac porzadnie to dal w i e, powiem Ci lepiej kup zeda i gram mid only <3 .

bez bola bo ogarniac musisz, ale nie na tyle zeby z w e q nie umialo sie trafic

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Widząc takiego posta, nie, nie wbijesz, jak umiesz grać to po co takie pytania zadajesz.... zgrywasz ostrego głupa, skąd mamy wiedzieć czy ty grać umiesz.

Co ci da Bol, jak ty grasz nie umieć...

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Widząc takiego posta, nie, nie wbijesz, jak umiesz grać to po co takie pytania zadajesz.... zgrywasz ostrego głupa, skąd mamy wiedzieć czy ty grać umiesz.

Co ci da Bol, jak ty grasz nie umieć...

spokojnie nie obawiaj się o moje umiejętności

na pewno wbije kiedyś gold ale zadałem to pytanie bo chciałem wiedzieć czy ogólnie w 2 miesiące da się wbić z silver V do gold V :)

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

A tam ja się śmieje z SeleX1337 nawet sygne z nim w roli głównej sobie ustawiłem :D

@AntyWarn

Zdążyć powinieneś polecam ci vayne/ashe na carrowanie jako adc (Tak ashe carrowanie, łatwo można kogoś nafedować z twojego teamu np akali się wbija na ahri, ashe ult i ahri spływa jak pies zanim zdąży cokolwiek zrobi)

Lee Sin do jungli ewt. top

Mid Veigar/Syndra(?)

Support Nami(?), Leona, Janna

graphic.png

Opublikowano

Ta , graj solo topa , jakimiś offtankami lub tankami np. darius , wukong , nasus , talon , spróbuje też grać duety z kolegą , a co do bola to nie polecam .

Opublikowano

Ta , graj solo topa , jakimiś offtankami lub tankami np. darius , wukong , nasus , talon , spróbuje też grać duety z kolegą , a co do bola to nie polecam .

Talon offtank :D :D :D

dsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...