Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

ShellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obchodzi mnie ile bym dostawał jak bym miał tyle i tyle. Chodzi mi tylko jeżeli mam 16-25 LP to ile będę dostawał LP w Silverze IV a ile w Silverze III? I ile mniej więcej będę wbijał do golda (po prostu jestem ciekawy) jeżeli gram codziennie około 4-5 gier z takim win ratio?

Opublikowano

Siema. Nie dawno wbiłem Silver V i nie wiem czy moje mmr z lolkinga (lks) jest dobre. I ile taki Silver V powinien mieć lks? Punktów za mecz dostaje 16-25 to dobrze?

1. LKSy są generowane przez lolkinga, głównie na podstawie twojej dywizji, tak więc każda osoba z Silver 5 będzie miała ten LKS w okolicach 1100-1200.

2. 16-25 pkt. za mecz to wynik przeciętny, tak więc imo dobrze.

Nie obchodzi mnie ile bym dostawał jak bym miał tyle i tyle. Chodzi mi tylko jeżeli mam 16-25 LP to ile będę dostawał LP w Silverze IV a ile w Silverze III?

Nieco mniej od twoich aktualnych ilości zdobywanych punktów. Dokładnymi liczbami rzucać nie będę, bo wróżką nie jestem.

Opublikowano

1. LKSy są generowane przez lolkinga, głównie na podstawie twojej dywizji, tak więc każda osoba z Silver 5 będzie miała ten LKS w okolicach 1100-1200.

2. 16-25 pkt. za mecz to wynik przeciętny, tak więc imo dobrze.

Nieco mniej od twoich aktualnych ilości zdobywanych punktów. Dokładnymi liczbami rzucać nie będę, bo wróżką nie jestem.

Dzięki. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...