Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnośnie war room oraz złotego "P"

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako, że do gry wróciłem niedawno zadam możliwie dla was śmieszne pytanie. Otóż dlaczego wynik dzienny z war roomu został mi od tamtej pory gdzie nationals wygrali i także do tej pory mam poziom nagrody "Srebro"? I mam pytanie co to jest za nagroda zawarta w złotym, takie dziwne P. Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

I co daje to premium?

jak wchodze w sytuacje na froncie to mi pisze: Bieżący poziom nagrody: Srebro 8720 - średni wynik/dzień a łączny wynik 9.6k ile musze mieć punktów na złoto?

Opublikowano

Na złoto jest coś około 19-20k wyniku dziennego

Co do tego srebra, że nie spada, to nie wiem, czy to bug, ale ja też tak mam. Jeśli zdobędę srebro i potem wynik dzienny spadnie poniżej poziomu punktów wymaganych na srebro, to i tak to srebro nadal mam.

Opublikowano

Dzięki bardzo jeszcze ostatnie pytanie, czy ten fryzjer jest jednorazowy i tylko i wyłącznie dla jednej postaci? I taki jak w gta, że z łysiny potrafi wyczarować grzywkę?

Btw. czy tylko mi komandosem wbija się bardzo mało punktów? Przeniosłem się na gunnera i ogromna różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...