Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa z Miyoshi Moje przemyślenia

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze. Chciałem wam powiedzieć o 3 rzeczach, które są moimi przemyśleniami.

Po 1:

0qGEtLW.jpg

I

gR4aikK.jpg

I powiem tylko tyle że na MPC nie ma kogoś takiego jak czarny charakter. Marselo co prawda zrobił nagranie jakie zrobił ale nie nam to oceniać. Proszę was zostawmy to Administracji. Nie wiem co Miyoshi zrobiła ale wiem że degradacji nie dostajemy za nic.

Po 2: Kij nas to obchodzą sprawy wyższej Administracji forum. Wraz z napisaniem tego wątku z mojej i mam nadzieje z waszych sygnatur zchodzi plakietka "MPC Miyoshi Team"

Po 3: Obecnie forum zawalone tonami blogów i statusów na ten temat co jest bez sensu.

Piszę ten temat ponieważ chcę wam uświadomić co o tym sądzę.

Proponuję Administratorom i Globalom zakończyć ten temat oraz nie rozdrapywać go jak to zrobił Marselo.

I powtarzam jeszcze raz NIE MA NIKOGO KTO JEST CZARNYM CHARAKTEREM!

Dodatkowo powiem że Marselo jest dobrym globalem i to jest jedyna rzecz o jaką można się u niego doczepić.

Opublikowano

Nagranie już zostało usunięte. Przecież nikt o Miyoshi już nie pisze z administracji ;) Niektórzy userzy poruszają tą sprawę, a nie potrzebnie. Było minęło, żyje się dalej.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...