Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Ustawienia OBS i pytania

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

ma ktoś poradnik jak dobrze skonfigurować poprawnie OBS + Twitcha rej i te inne potrzebne rzeczy aby wszystko było dobrze, działało płynnie 60+ fps'ów bez żadnych zacinek?

kompa, mam dobrego jak i upload w necie 4mb/s więc spokojnie da radę wyrobić 720p/1080p chyba, ale teraz jest jakieś source,high :/

pytanie nr 2.

Kto robi coś takiego co mają streamerzy, oraz jak to zrobić/skonfigurować że gdy np wyłącze streame, jest tam dana grafika np Froggen, steam offline pisze i jego morda.

Streamerzy - tu chodzi o te paski, ładniejsze wykończenia lola, z tego co widziałem to wiem jak to zrobić w programie (dodać) ale wykonuje ktoś to za darmo? Czy trzeba bulić 100 euro +?

pytanie nr 3.

Jeśli nie mam w pełni aktywowanego PP, to mogę i gdzie to zrobić przycisk "donate?"

pytanie nr 4.

Czy od razu na twitchu można mieć "subsribe" czy trzeba mieć partnera?

pytanie nr 5.

Jakie wymagania są na partnera?

p.s. nie szykuje się od razu że będzie mnie milion osób oglądać, dla mnie wystarczy jak na razie 10 :) i miło by żeby ta liczba wzrastała.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Wpisz w google "poradnik do obs", jest tego cała masa (polecam filmik z yt, i wtedy nie trzeba myśleć a robić to co na filmiku).

League of Legends

Opublikowano

1.Youtube

2.Masz w ustawieniach Design i tam masz to kiedy jest sie offline.

3.Tego nie wiem.

4. Nie pamietam ale jak robiłem stream testowy to jeśli dobrze pamietam to było :>

5. Tego też nie wiem.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...