Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk i eq

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam medyka 12 lvl mg36+vipery+ zestaw z m60. Będę miał możliwość kupna 22000 fundsów i co wybrać gbb+ pakiet przechowalni czy qbb+ próbować wygrać m145?

Jeszcze jedno pytanie. Co będzie lepsze dla medyka 93r czy nosferatu jak broń zapasowa?

b6b78815.png

Opublikowano

Qbb i m145 bez kolby nemezis to męczarnia

22000 funds nie starczy ci na qbb i pakiet przechowalni. Możesz kupić pakiet przechowalni i do tego losować m145

Wtedy zakładasz do mg36: nemezis, piranhe, lufe obojętnie i m145

Opublikowano

Ja bym sie wstrzymal z kupnem bo dawno nic nie bylo dla medyka i jest spora szansa ze moga dac qbb w pakiecie

co do scattera to kiedys kupilem i zalowalem :mellow: za wolne przeladowanie a 93r to taki minifamas :)

Opublikowano

Radze tak jak up wstrzymać się,bo raz to dla medyka nie ma teraz pakietów do kupienia,także coś dadzą .

Po następne to przecież dadzą nową broń dla medyka L86a2 nie wiadomo jeszcze jaka ona będzie,ale za nie długo gdzieś będzie,a więc jak będzie dodana nowa broń to i cena będzie upustowa.

Co do m145 jak chcesz losować to losuj ze zrzutu wersji desert gdyż jest dużo większa szansa na dropnięcie.

Ps.A co do Qbb i m145 bez nemezis to nieprawda,że jest męczarnia wręcz przeciwnie jest kosa pod warunkiem,że i będą piranhnie zamiast viperów :P

Opublikowano

@up Jezeli takowy bedzie :)

Mozliwe ze zrobia np.z RPK,XM8 czy cus :/

No i wczoraj wykrakałem :) Qbb + Reddot 5399 Fund's

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...