Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Loot na farmie w Clearview

Skipp70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od dzisiaj nie znalazłem ani 1 broni na farmie w clearview a logałem się tem z 10 razy na różnych serwerach po 2 ludzi. I mam pytanie czy była jakaś informacje na temat zmiany/zmniejszenia lootu bo jak tak to jest to dla mnie katastrofa bo ja zawsze z tamtąd biorę broń na pvp (moosberg, saiga, m4semi czasami, akm) a teraz zamiast broni palnej respią się patelnie o.O A jak ktoś wie gdzie jeszcze można zdobyc podobną broń w clearview to proszę o pomoc :)

Opublikowano

m4 semi, akm, kruger, saiga,mossberg crossbow -> snopki, krówka, budka ta rozwalona :).

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Powiem tak.... wczoraj znalazłem tam 2 saigi i akm'a ale dziś podobnie. W wielu miejscach teraz zamiast rzeczy które spawnowały się wcześniej są po prostu patelnie może po prostu zmienili miejsca lootu ?

tCGj4L.png

Opublikowano

Haha dzisiaj na farmie znalazlem personal lockera a na policji blazera :D i duzo m16, semi , itp.

Daj lajka jak pomogłem :]

Rekrut
Opublikowano

miałem akcje życia w clear widzę kolesia ze łazi w domku przy plaży to lecę do niego nie mam nic wbiegam do domku biorę wiosło widzę ze wychodzi to ja za nim, zabiłem go na 4hity i mp4 /10 coś takiego i pistolet ;D

Opublikowano

Nosz kurde mac znowu zmniejszyli loot w wczorajszym patchu i nic nie ma ktoś coś znalazł dzisiaj w clear jak tak to proszę aby powiedział gdzie bo ja nic :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...