Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Logi serwera :/

Szukam_Nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim sensie? Masz serwer w jakimś hostingu i boisz się o prywatność? Czy jesteś klientem (graczem)? Jeśli jesteś graczem, to nie może ściągnąć twojego cfg, a co do logów to nie możemy ci pomóc, to niedozwolone na tym forum tak jak src keyloggera. Oczywiście mogę ci pomóc, jeśli boisz się, że hoster podejrzy ci pliki na twoim serwerze.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Podglądać pliki*, czyli także config może tylko anty-cheat taki jak PunkBuster. One nie są szkodliwe, chyba że uznamy bana za posiadanie haxów w folderze CoD4.

* tylko nazwy plików i jej sumę bajtów(?) - checksum. Config czytają cały.

Solucja: wyłącz punkbuster.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

nie no w logach też może sprawdzić moje cfg a chcę tego uniknąć, zeby np moje cfg było zaszyfrowane. Ogółem chodzi mi o to ze grajać na czyims serwie nikt nie mógł wyciągnąć mojego cfg jest to mozliwe czy nie ?

Opublikowano

Tak, wyłącz punkbuster. Wystarczy. Zaszyfrować się nie da, bo PB czyta komendy wpisane w grę, a nie sam plik cfg.

Opublikowano

To nie ma takiego sposobu. Zresztą PB widzi twój config, ale zapisuje w logach tylko coś w tym stylu:

Sprawdzanie usera Szukam_Nicku:
komenda aim: nie ma
komenda wh: nie ma
komenda: esp: jest! Kick/ban.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...