Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartia.pl [Dedyk] [Medium]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche ubogi serwer i prezka a bizu wgl nie pokazana

Rozwin troche ta prezentacje napisz o serwerze a zobaczysz ze wiecej bedzie zainteresowanych

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

dlaczego serwer off ? a na stronie jest napisane, ze 8 graczy online ?

dlaczego w tej prezce sa bonusy, ktore nie zgadzaja sie z tymi na serwie ?
na serwie nie ma np. zwierzeta 15, 15, 15, 15, 20 tylko sa 2% , 4%, 10%, 15% , 20%
hp wchodzi 4k max .... dlaczego wprowadzacie graczy w blad ?

i kiedy serwer bedzie online ?

Opublikowano

nie chce nic mówić, ale która to już prezentacja? myślę, że około trzeciej. Na serwerze trochę bugów jest. Medium jak większość, lecz o administracji nic złego nie powiem, bo nie znam. Jeżeli ktoś chce się męczyć z wbijaniem lvl jak na reszcie mediumów to proszę. Dzisiejsze serwery są takie same, medium jak każdy inny tylko inna administracja i system ulepszeń albo "nowe" mapy, które są wszędzie. Nie lepiej stworzyć porządnego easy niczym projekt Al*ne2, byle nie z tą administracją, która nie przekracza progu 16lat i banowania za nic.

@jeżeli ktoś chce sobie expić od początku to polecam, ale ja osobiście czekam na easy :)

Opublikowano

dlaczego serwer off ? a na stronie jest napisane, ze 8 graczy online ?

dlaczego w tej prezce sa bonusy, ktore nie zgadzaja sie z tymi na serwie ?

na serwie nie ma np. zwierzeta 15, 15, 15, 15, 20 tylko sa 2% , 4%, 10%, 15% , 20%

hp wchodzi 4k max .... dlaczego wprowadzacie graczy w blad ?

i kiedy serwer bedzie online ?

Już jest online, prezentacja została dodana wczesniej i dlatego pisze ze jest 4k hp.

nie chce nic mówić, ale która to już prezentacja? myślę, że około trzeciej. Na serwerze trochę bugów jest. Medium jak większość, lecz o administracji nic złego nie powiem, bo nie znam. Jeżeli ktoś chce się męczyć z wbijaniem lvl jak na reszcie mediumów to proszę. Dzisiejsze serwery są takie same, medium jak każdy inny tylko inna administracja i system ulepszeń albo "nowe" mapy, które są wszędzie. Nie lepiej stworzyć porządnego easy niczym projekt Al*ne2, byle nie z tą administracją, która nie przekracza progu 16lat i banowania za nic.

@jeżeli ktoś chce sobie expić od początku to polecam, ale ja osobiście czekam na easy :)

Druga ponieważ starta została usunięta z powodu braku Generatoru prezentacji .

w6qirs.jpg

Opublikowano

hahahha jebłem :D

ktory to juz start ? 10 ? 20 ? albo i 30 :D

serwera NIE polecam pelno bugow :)

administracja porazka :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

hahahha jebłem :D

ktory to juz start ? 10 ? 20 ? albo i 30 :D

serwera NIE polecam pelno bugow :)

administracja porazka :)

Co do serwera to zgadzam się z Tobą że jest kilka małych bugów.. Ale zostaną dziś usunięte. Ale nie rozumiem co masz do administracji serwera ?

w6qirs.jpg

Opublikowano

Serwer Bartia.PL nie został stworzony dla pieniędzy,a tym bardziej dla zabawy.

Stworzyli go jedni z najlepszych z dziedziny gry Metin2.

Serwer ma wiele do zaoferowania.

Możemy wam obiecać,że serwer nie padnie odrazu po starcie smile.png

Jeśli nie został stworzony dla pieniędzy, a tym bardziej dla zabawy to ja się pytam po co? xD

Ubogi i nietreściwy opis, dużo nie przedstawiliście.

Na sukces nie macie co liczyć.

EMPTY :C

Opublikowano

Jeśli nie został stworzony dla pieniędzy, a tym bardziej dla zabawy to ja się pytam po co? xD

Ubogi i nietreściwy opis, dużo nie przedstawiliście.

Na sukces nie macie co liczyć.

Może nie zrobimy wielkiej kariery... ale będziemy zadowoleni z każdego gracza. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Teraz jakaś lipa jest bo za spota w v2 leci 2% na 30 lvlu...

ogarnijcie to bo nie da sie nic wbic...

31 to bym tam wbijal 20minut.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

dlaczego na 59 lvl w v2 z full spota leci mi 0,25% ? na pl lepiej leci ....
tak samo dlaczego zmieniliscie ilosc rosek ? i co bedzie z tymi ulepkami ?

Opublikowano

Exp będzie naprawiony dziś, a ulepki to samo. Te zbędne ulepszacze będą do kupienia u handlarki :)

Serwer wyłączony, zostanie włączony jutro z rana :) Bugi będą naprawione w 100% .

w6qirs.jpg

Opublikowano

Co do serwera to zgadzam się z Tobą że jest kilka małych bugów.. Ale zostaną dziś usunięte. Ale nie rozumiem co masz do administracji serwera ?

nie chce mi sie wierzyć ze zostanie to naprawione :D

slysze to ktorys z kolei raz i dalej to samo :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

heh widze ze ten team nie ma pojecia jak prowadzic serwer ... wiecie o tym, ze z kadza chwila jak serwer jest offline odchodzi ktos ?
jutro bedziesz mial mniej graczy niz teraz .. dodaliscie ulepszacze do handlarki i zje **** expa ? jak wy to zrobiliscie ??
serwer byl off od 17 ;) wlaczyliscie go o 19:40 zrobiliscie ox i wylaczyliscie serwer na 12 h ? powodzenia
porusze temat rat na serwie nie ma 750% !!! i jeszcze bonus od was 850% a exp leci jak na hardach z ratami 300%
ulepszacze nie dropia tak jak powinny i jeszcze dodaliscie zwoj powrotu um ... gz dla was
wbije jutro i zobacze czy naprawde nie ma bugow na ten czas nie polecam ze wzgledu na administracje

Opublikowano

<20:29:06> "Conest": bedzie cofka w czym problem??? jak nie podoba to nq

3 cofka i all od nowa po raz 3 , gratulację Administracja rozdaje EQ typu pety jak powiedziałeś ,że miałeś np peta to go dostawałeś , ależ oczywiście Administracja odwraca kota ogonem żeby wyszło ,że oni mają rację pozdrawiam , servera nie polecam !

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...