Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock

bddymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam mały problem...

ostatnio mój komputer sie popsuł i chciałem w wr grac na laptopie ale mam jakis dziwny problem ;/

całego wr zainstalowałem poprawinie z tej samej instalki ktora miałem na starym pc.. i gdy właczam wr na poczatku wszystko jest normalnie do czasu az trzeba sie zalogowac..

gdy włacza sie to pierwsze menu to nie mam żadnych napisow ...( tych takich niebieskich gdzie pisze game start itp.) wszystko musze wysłuchiwac co gdzie jest i na wyczucie...

gdy jakos uda mi sie wpisac pasy ( to co wpisuje tez nie widac) i jakims cudem trafie na pokój w ktorym moge grac to nie ma mini mapy oraz tej zwyklej jest tylko czarne okno.. tak samo jak ze scoopem w snajperce nie pokazuje celownika tylko jest caly czarny ekran...

próbowałem reinstal.. oraz sciagałem na nowo wr lecz ten problem caly czas wystepuje wiecie co zrobic ??

Budowniczy
Opublikowano

Prawdopodobnie mógł Ci padnąć system operacyjny albo nie masz sterowników od kart graficznej albo wr sie nie do konca za aktualizowało. Wyłącz antywirusa i odnowa ściągnij aktualizacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...