Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kod

MistrzMcMt2Itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby troll....

Nie nie umiesz kod to może być np. do gui pod buttona. etc.

Kurwa pytasz się nas czy jak robiszk ody to robisz gry. My mamy wiedzieć ? Ty powinieneś bez sensu temat i do tego ortografia na poziomie 10 latka.

@down

Z takim podejściem nikt ci nie pomoże. Żegnam.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Słaby troll....

Kurwa pytasz się nas czy jak robiszk ody to robisz gry. My mamy wiedzieć ? Ty powinieneszzs bez sensu temat i do tego ortograa ej powiec mi czy jestes ty

Słaby troll....

Kurwa pytasz się nas czy jak robiszk ody to robisz gry. My mamy wiedzieć ? Ty powinieneszzs bez sensu temat i do tego ortograa ej powiec mi czy jestes ty

co ty chcesz? powiec mi zal tylko sobie pisze tematy to odrazu jakies sapy kurwa jestes taki pro z c++ zglosilem cb za to ze powiedziales ze mam 10 lat :( nara masz bana raczej

co ty chcesz? powiec mi zal tylko sobie pisze tematy to odrazu jakies sapy kurwa jestes taki pro z c++ zglosilem cb za to ze powiedziales ze mam 10 lat :( nara masz bana raczej

Jeszcze jaki nick jakis tychus co to ma byc kurwa jakis kwiatek chuj wie zmien nick pls1

Opublikowano

@up tak jak kolega powiedział nikt ci nie pomoże z takim podejściem ponieważ wyzywasz innych za twórczość własną (nick) to raz a dwa

to potwierdzam że masz 10 lat bo popatrz na swój nick i na treść twojego tematu.

ode mnie to wszystko dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

A sądziłem, że ten temat pozostanie bez odpowiedzi... Dajecie się durnej prowokacji.

Jaka tam prowokacja.

OT:

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...