Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Nowa binka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem poniewaz zmieniłem ponga w game 2 likijki w metin2.bin i w bince i server mi sie nie odpala + jak wgrałem difa 2089M

binka wgl nie chce mi się włączać kto pomoże

Opublikowano

albo masz starego gejma do tej binki potrzeba tez game 2k13

jak uzywasz binki 2013 to ona nie ma pomgu to samo nowy gejm jak uzywasz tej binki to sciagnij fixa albo wejdz w temat na temat plikow terenzo tam masz fixy do tej binki + gejma 2k13

ne moge wejsc wtamten temat bo pisze z fona wiec nie pamietam co tam autor pisał

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

nowy launcher nie korzysta z pongu, jeśli masz game 2089M to musisz wgrać diff z tamtego tematu.

czemu musze usunąć ponga z binki i game i wgrac tego difa ? i będzie działać

Opublikowano

czemu musze usunąć ponga z binki i game i wgrac tego difa ? i będzie działać

nie musisz, diff z tamtego tematu wyłącza pong podczas logowania dzięki czemu możesz się połączyć. nowe launchery mają całkowicie wyłączony pong.
Opublikowano

Terenzo a mam jeszcze jedno pytanie moze ty będziesz wiedzieć dla czego tekstury zbroi nawet tych z pl sie popsuły widać diury np na barkach albo na szyi kiedy postać sie rusza spakowane jest wszystko w type 1 możliwe ze mam starą binke ? + nie moge metka ta nowa binką odpalic gasi mi go odrazu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...