Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy na Ruskim wyłączone w godzinach nocnych

BaoBao93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od początku istnienia tego serwera, są wyłaczane rozgrywki rankingowe w godzinach nocnych (1.00 do około 7.00) pisałem z tym do supportu, ale dostałem odpowiedz ze to jakies koniecznie poprawki itd.. no dobra ale poprawka codziennie w nocy.. ? przez dobry juz 2 miesiąc ? Mi to strasznie utrudnia gre, bo lubie pograć w nocy, więc dałoby się wyciągnąć od supportu darmowy transfe na poprzedni serwer, albo coś.. ? nawet konkretnej odpowiedzi na ten temat nie otrzymałem.

PS. Nie piszcie postów typu "po co sie przenosiłes" - bo zgłaszam + dla ciekawskich miałem swoje powody :D

Opublikowano

Przeniosłeś się bo Caitlyn i Volimiś lub Sejuani, tak zrobiłem to samo lecz yhm... Zapłaciłem gruby haj$ aby przenieść się z powrotem. Nie nie dostaniesz żadnego darmowego transferu na inny region, przeniosłeś się? Bulisz. Ruski serwer to ruski serwer ty jako polak nie ogarniesz tego. Jedyne co cię może uratować to 100 zł. Co do początku istnienia, nie prawda. Kiedy była beta ruskiego, darmowy transfer przeniosłem się po Cait i Voli i wszystko wtedy działało. Od supportu nie otrzymasz konkretnej odpowiedzi, musisz pisać do ruskich.

csyt2-signa.png

Opublikowano

W nocy zawsze są wyłączone rozgrywki NA RUSKIM.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...