Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Za SMS

AlerinPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na naszym serwisie nie kupujesz ani nie losujesz gry lecz zakupujesz możliwość napisania opini a skrypt sam Ci za to podziękuje.

Gry są z legalnego źródła więc nie ma ryzyka że dostaniesz nieprawidłowy kod.

Dobrze to zrozumiałem? Wytłumaczysz 1-szy podpunkt regulaminu? Byłbym bardzo wdzięczny :)

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Cena sms prawie 8 zl jest z watem czy nie? Bo jak z watem to pewnie ty dostajesz cos okolo 4-5 zloty. Jeżeli masz zysk to ty te gry kupiles za 2 zlote? No chyba ze kupiles hurtowo bundle ;P

Dobra doczytalem masz 6 zlote zysku ;d

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

1. Czemu zrobiłeś kolejny temat?

Tamten temat został skasowany za użycie MPC forum do reklamowania swojej strony jak i fb do wybijania się a z tego co ja wiem jest to zabronione, dlatego został temat skasowany :)

@Topic

SmS jest 100% prawdziwy bo go sprawdziłem "Cena SMS-a na numer 76550: 7,38 zł brutto", więc jeżeli chodzi o kwestie kasy nie ma co się bać :)

Jeżeli chodzi o stronę... no cóż podchodzę do tego sceptycznie, bo gry które są w tym momencie każdy ma i raczej nikt sms nie wyśle, jak dokupisz jakieś gry i zmienisz na 2 różne losowania to mogę sobie pozwolić i wysłać SMS ;d, ale do pory gdy nie będzie 5-10 pozytywnych opinii to wtedy coś zrobię bo tak w to nie wierzę :)

Opublikowano

@UP:

O 22 znowu poleci tym razem kod do naszej strony na facebook...

Może znowu trafisz..

xD

Nie wiem czemu ale jebłem ze śmiechu :D

tym razem nie bd zabierać tego kodu bo jest mi niepotrzebny(tamten crysis zabrałem tylko dlatego że kolega mnie prosił bo na HB kod z tej gry nie działał)

Mała rada, jak dajesz ten kod na FB to daj do steam bo na origin masz ich mało, więc możesz dać spokojnie MoH'a albo Mirrors Enge bądź Dead Space

Opublikowano

@3xUP:
Na chwilę obecną, jak się kody sprzedadzą to nie ma sprawy by kupić wiecej.

@2xUP:
Nic nie tracisz, gra jest na 100% tylko że losowa... Jeden klient już wygrał MOH

@UP:
Nie każdy ma konto w banku + wiele osób chomikuje kase na tel..

Opublikowano

@Up

@Up4

@down

Czy wy jesteście upośledzeni ? czy tylko nabijacie posty ?

Jest napisane że jest to usługa dla osób które nie mają dostępu do Konta w banku a ich rodzice nie zgadzają się na przelew...(a jakaś kasa na tell zawsze się znajdzie :) )

Poza tym jeżeli nie macie nic innego do napisania prócz "Opłaca się, bo za drogo" to nie piszcie wgl bo zgłaszam każdego za spam -,-

Ps. Nie zapominajcie że HB się skończy po jakimś czasie i ludzie którzy gier z poprzednich edycji nie dadzą rady kupić, mają szanse kupić teraz na tej stronie ;d

Opublikowano

Ale wy tępi jesteście. Jak Humble Bundle sie skończy?

Nie każdy ma konto w banku, na paypal trzeba mieć 18 lat( regulamin nie boli) lub połączyć konto bankowe.

Może niektórzy rodzice nie chcą dać pieniędzy na gry dzieciom? Może na coś oszczędzają?

Z fona zawsze można wysłać esa. Wystarczy 4 miesiące za 25 zł + skarbonka w orange=105 zl. Wysyłasz 4 sms i możesz wygrać gry, które normalnie sprzedasz 5 razy drożej.

Opublikowano

Sam bym skorzystał, ale zabiera mi kasę poza abonamentem za takie sms'y, jak tacie zostanie kasa na koncie do 10-tego sprawdze :)

Opublikowano

Pytałem się konsultanta, czy mają z tego zysk, nie odpowiedział mi bo napisał że mu nie doszło. Wysłałem mu tę wiadomość jeszcze z 20 razy w odstępach czasowych. Wiem, że on kręci, bo nie chce tego napisać...

AxeePL.png

Opublikowano

Pytałem się konsultanta, czy mają z tego zysk, nie odpowiedział mi bo napisał że mu nie doszło. Wysłałem mu tę wiadomość jeszcze z 20 razy w odstępach czasowych. Wiem, że on kręci, bo nie chce tego napisać...

Boże jakim trzeeba być... ehh

Skoro SMS kosztuje 7,38zł, to znaczy że odejmując vat(1.38) masz 6zł czyli on zarabia 6zł za 1Los, ale widzę taka matematyka jest dla cb za trudna żeby sobie to obliczyć :)

Opublikowano

Nie moja wina że spamujesz mi po 20 wiadomości odświeżając stronę (każde odświeżenie strony daje nową sesję oraz kasuje pytanie).

Tak mam zyski ale minimalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...