Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nokia lumia 710, a sprzedaż i jej aktualna cena.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z racji tego, że w planach mam kupić Iphone'a 4/4S bądź Samsunga Galaxy S3 ( Założyłem także specjalny temat, by ktoś z was pomógł mi w wyborze - Zapraszam. )

I tutaj moje pytanie: Ile mógłbym żądać minimalnie, a ile maksymalnie za ten telefon.

Telefon mam rok i może 2 miesiące. Stan tego telefonu oceniam na bardzo dobry. Oczywiste jest to, że po roku widać ślady użytkowania, ale nawet to nie psuję mojej oceny. Telefon nie jest nigdzie pęknięty, wyświetlacz nie jest porysowany. Jedyny defekt to tylna klapka, lecz każdy kto zna ten telefon wie jak te klapki ( szczególnie w wersjach białych) się rysują. A więc klapka jest trochę porysowana, lecz jeśli komuś się nie podoba klapeczka koszt nowej to niecałe 15 zł. I to w róznych kolorach ;)

Prosiłbym o wycenienie. Daje Like.

Opublikowano

Mam samochód np. Volvo s40 na ile go wycenicie.... Z fusów mam to zrobić.

Więcej jak 400zł nie weźmiesz ewentualnie wystawisz za 400 a sprzedasz za 300zł.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...