Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o eloboosting

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka nie moge a raczej bardziej nie chce mi się wyłazić z silver 1 bo mało pkt sie tam dostaje a chciałem wbić golda 5 przed końcem sezonu bo chyba będzie fajna skórka do elise czy eloboosting jest bardzo wykrywalny w przypadku silv1-gold 5? i co myślicie o cenie 40-60 zł za takie coś? bo jakoś tak zacząłem grać dla funu aramy z kumplami nie chce mi się wbijać a zamiast 2 skinow z psc moge miec i tak skina na koniec sezonu :D co o tym myślicie. i lepiej kupić na allegro od jednego za 40 czy lepiej za 60 bo niby bardziej profesjonalnie tam pisze xD chyba ten za 40 też nie oszuka czy coś?

Opublikowano

Chuj ci w dupe frajerze, takie kurwy zasługują na zgwałcenie przez bande murzynów, to niszczy balans gry. Ciota.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@UP

Idź się wyżyj na matce, albo na lodówce bo za bardzo dupę spinasz.

@Top

Masz 3 miesiące możesz próbować bez żadnego elo boosta bo koleś może napisać do supportu i możesz mieć po koncie pis joł.

csyt2-signa.png

Opublikowano

up ale chyba za chęci nie ma bana dopiero jak mi zrobi a raczej patrząc np po dużej ilości pozytywów na aukcji to można zaufać?

Opublikowano

up ale chyba za chęci nie ma bana dopiero jak mi zrobi a raczej patrząc np po dużej ilości pozytywów na aukcji to można zaufać?

Żadnemu człowiekowi nie warto zaufać. Ale jeśli jednak już tak bardzo chcesz skorzystać z boostowania, to przeglądaj oferty po %ilości pozytywnych głosów/komentarzy - najlepiej jak jest 100% pozytywnych, ew 1-2 negatywne.

Elo boosting jest na każdej dywizji wykrywalny i możesz za to ponieść karę.

Opublikowano

Eloboostin jest w 100% wykrywalny, aczkolwiek jedna dywizja to chyba nie jakiś straszny eloboosting, najlepiej jak oddasz konto i nie bedziesz na nim grał w ogóle przez czas boostingu bo jak zobaczą, że na jednym IP graną są aramy a na drugim same rankedy to się skapną, poza tym logowanie z dwóch róźnych ip to jest współdzielenie konta które z tego co wiem jest karane.

Chuj ci w dupe frajerze, takie kurwy zasługują na zgwałcenie przez bande murzynów, to niszczy balans gry. Ciota.

comment_xvFaF4MXPmqdVnlbrn4StI6lrms1rLq1

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Opublikowano

profesjonalni boosterzy to takie 40-60 zl zarabiaja za 3 gry rozegranie, a nie cala lige.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

w sumie to polecam ci poczekać z miesiąc

taki booster z reguły zajmuje jakiś tydzień, więc mozesz np. 1 października oddać, i jeszcze na spokojnie popykać sobie w goldzie przez kilka tygodni

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

ok dzięki więc zamówię ale dopiero w październiku chyba że sam jakim win strikiem wbije jak ktoś by tu miał zaufanego boostera to możecie napisać jak ktoś korzystał i jest zadowolony nawet na pw jak nie chce w temacie :P

Opublikowano

Jedyna kara za eloboosting to cofnięcie dywizji dla osoby boostowanej, gorzej ma osoba która boostowała;]

Jak samemu nie chcesz próbować to weź boost za 40zł i tyle.

League of Legends

Opublikowano

jeśli chodzi o tych ludzi co mnie tu wyzywają to powiem tylko że wolę wydać kasę na tą jedną dywizję niż siedzieć w brązie jak wy z bolem i płakać że wyjść nie możecie. tutaj kolega z forum mi napisał że może mnie wybić za skina za 975 na waszym miejscu dali byście mu po robocie czy może kupili rp połowe przed i po i czy lepiej żeby on grał na moim koncie czy dueta on na jakimś smurfie z silvera ja na moim? bo boje się też że po prostu troll jakiś wbije mi na konto i zmiesza runy -.- bo nie wiem czy dać drożej ale trochę pewniej na allegro ;d

Opublikowano

jeśli chodzi o tych ludzi co mnie tu wyzywają to powiem tylko że wolę wydać kasę na tą jedną dywizję niż siedzieć w brązie jak wy z bolem i płakać że wyjść nie możecie. tutaj kolega z forum mi napisał że może mnie wybić za skina za 975 na waszym miejscu dali byście mu po robocie czy może kupili rp połowe przed i po i czy lepiej żeby on grał na moim koncie czy dueta on na jakimś smurfie z silvera ja na moim? bo boje się też że po prostu troll jakiś wbije mi na konto i zmiesza runy -.- bo nie wiem czy dać drożej ale trochę pewniej na allegro ;d

Jak już chcesz kupić boostowanie to tylko u prawdziwych boosterów, którzy się znają na rzeczy. Zapłacisz wtedy więcej, ale masz pewność, że nie zostaniesz oszukany. Natomiast pojedynczy "kolega z forum" może być po prostu zwykłym oszustem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...