Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Smurf ;)

TooH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóz sprzedałem swoje konto koledze za dobrą cene , oczywiscie te pieniądze zostałty przepite, ;(

Miałem juz nie grac w lola

Ale po pracy nie ma co r obić , nawet jesli pojde na piwo to i tak potem wieczór wolny i nudy.

Postanowilem zrobic nowe konto , nabiłem 6 lvl :) Juz ,a zarazem dopiero :)

Strasznie nie mogę się przestawić na konto bez run ...-.-

Poprsotu nie lubie grac bez run , masterków dobrych..

Czuje się wtedy taki Low :(

Teraz pytanie , czy da się coś zrobić; (? Zeby to mi jakos umilić ;D ?

druga sprwa.

Gdzie poleci najwiecej expa :) ? na 5 vs5 czy 3 vs3 , or dominion .. Chce wbic choćby ten 21 i kupić runy.

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Jakoś nie bawi mnie gra na botach .

Chce sie wybic jak najwyzej :)

Mozna mnie spotkać na nicku

Best Niddale Eu

Zapraszajcie do gry ^^:)
Bo solo sie nie zaciekawie gra.

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

jak ja robiłem smurfa, to wszystkie mastery dawalem w defa. jako że grać umiałem do 20 któregoś lvl miałem około 40 meczy na plusie względem porażek. potem zacząłem grać ze znajomymi to też było ok, potem niestety zacząłem grać z byłą na 30lvl konto 800winów dostała od kogoś w goldzie. oczywiście grać nie umie, co mecz 0/20, 20minuta 15cs... pare dni temu skończylem z nią grać bo zorientowałem się że mimo iż sam swoje grałem i nie miałem wiekszych problemów to grajac z nią wyszedłem na zero w meczach;/ ciężko coś ugrać jak jedyną jej postacią jest teemo... inncyh nie tyka. zastanawiam sie czy nie robić nowego konta. bo jak mi na serie dobierze ludzi którzy są na równi w meczach to cienko to widze... a do 20lvl swoją drogą kupowalem sobie runy od 10 tier2... kosztują grosze, a już daja ci przewage bo mało kto je kupuje. po 20 już normalnie. oczywiście a jeśli chodzi o hajs na szybkie runy posacie itd to polecam bocenie refkow. mam 30lvl 160 winow a postaci okolo 50 plus 7stron na runy. a to poczatek za miesiac chce miec tutaj też wszystko. a an tych low lvlach polecam kha zixa nie problem wbijac nim bez run 30 do 0-5. master tez kosi. a jungle robiłem na chyba 8 czy 10 lvl odrazu jak mialem 6300 to kupilem bez run dawala rade przed nerfami pancerzy itd... teraz pewnie nie dałaby rady chociaz kto wie mimo wszystko elise tez super sie gra na tym poziomie.

Opublikowano

Hmmm... Najlepiej jest nabijać expa na aramach moim zdaniem. Ja expiłem do 30 od 21 i szybko dosyć szło nie narzekałem. Jednak polecam ci grać 5vs5 wtedy ćwiczysz skilla. Jak umilić grę? Hmm.. Kup sobie np. Twitcha dobry i tani HyperCarry ORAZ runy na AS te z krągu 1 chujowe. Doda ci to te 10% AS (AS najbardziej opłacalny bo +0.24 pancerza się nie opłaca) one są po 30 IP więc taniutko. Robisz takie coś i zawsze masz tą przewagę w grze bo ludzie nie wiedzą co to runy na tych poziomach i nie ogarniają. Jeżeli masz jakiegokolwiek skilla w grze to bez problemu będziesz mieć beke z tych debili. Ja na refkach wbijałem sobie AS i grałem piątki to niszczyłem masterem. A od 20 lv wiadomo krąg 3 i w choj dużo wydatków na runy.

csyt2-signa.png

Opublikowano

pare tyg termu kha był w rotacji, wtedy zaczynałem smurfa robić, jakoś nie odczułęm żeby kha był słaby. zazwyczaj zabijałem wszystko na skok q i w moze z 2 aa. na poczatku moze i nie jest jakis super ale z itemami już sie wyrównuje wszystko i kosi

Opublikowano

Jakoś nie bawi mnie gra na botach .

Chce sie wybic jak najwyzej :)

Mozna mnie spotkać na nicku

Best Niddale Eu

Zapraszajcie do gry ^^:)

Bo solo sie nie zaciekawie gra.

kiedyś cię spotkałem na smurfie ( z tydzień temu). klucileś się ze mną o mida, poszedłem fizzem do jungli bez smita i z quinn wycerrowałem gre xD

graj na sr, kup sobie kilka fajnych picków i gg wp

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...