Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]East, a Rosja

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu nurtuje mnie zasadnicze pytanie. Dlaczego po zmianie z east na rosje przerzucilo mnie z gold III do silver III (przegralem 1mecz i wrzucilo do silveru) dodam, ze moje mmr jest na normalnym poziomie (dostaje po 25/30lp trace 16 na mecz). Teraz chce wrocic na east i chce wiedziec czy po zmianie wroci do goldow, a moze spadnie do bronzu? Wiecie od czego to zalezy i jak to dziala?

Opublikowano

Miałem to samo, silver V i spadłem do brazu III. Sam nie wiem od czego to zależy, tak się jarałem tym silverem bo "JEBUDUP WYSZEDŁEM Z TEGO BRAZU" a tu zawał. Pewno przed zmianą miałeś lose streak duży.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wrócisz do goldu.

Miałem tak samo platyne 5 na east a na ruskim do silver 1 trafiłem -.- Po powrocie znowu na east byłem ponownie w platynie 5.

Opublikowano

Między poszczególnymi serwerami są różnice w rankingach, które są najbardziej odczuwalne przy transferze na nowsze serwery jak i przy odwrotnej akcji - transferze z nowszych na starsze (nowsze, czyli takie typu russia, oceania etc.). Dodatkowo brane pod uwagę jest również MMR.

Jeśli wróciłbyś na easta z takim samym lub nieznacznie zmienionym MMR, to odzyskasz dawną dywizję na EUNE. Natomiast jeśli w twoim MMR zaszły zmiany, to z pewnością będą miały wpływ na dywizję po transferze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...