Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw dotyczących samochodu

ReVoxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram od wczoraj w NFSW i posiadam MazdaSpeed3 z najlepszymi tuningami (czerwone z 1 gwiazdką).Co zrobić aby przenieść się na wyższy poziom?Auto jest w klasie "D" lecz w niektórych wyścigach tej klasy poradzić sobie nie moge, rzadko co spotykam to auto.Możecie sypnąć kilkoma radami, ewentualnie stworzyć nowego kierowcę z innym samochodem?Co dalej z tą Mazdą?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mazdą jeździj w klasie E.Jak zarobisz 300k kup Toyote Corolle.Potem Pontiaca Solstice GXP i BMW M3 SE.Bo mazdą mało ugrasz.I części ze sklepu nie są najlepsze.Są najsłabsze.Lepsze musisz dropnąć.

Opublikowano

Witam!

Gram od wczoraj w NFSW i posiadam MazdaSpeed3 z najlepszymi tuningami (czerwone z 1 gwiazdką).Co zrobić aby przenieść się na wyższy poziom?Auto jest w klasie "D" lecz w niektórych wyścigach tej klasy poradzić sobie nie moge, rzadko co spotykam to auto.Możecie sypnąć kilkoma radami, ewentualnie stworzyć nowego kierowcę z innym samochodem?Co dalej z tą Mazdą?

Pozdrawiam!

Zawsze możesz też kupić samochów za SB. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Części osiągów do wozów można też wygrać z kart po zawodach, dobre części lecą ze złotych kart.

Polecam ścigać ci się w wyścigach multi, z nich nierzadko lecą dobre części do tuningu wozów.

Co do twojego pierwszego pytania to na początek zdecydowanie lepiej by było gdybyś wybrał Nissana Silvię, to jeden z najlepszych wozów do klasy D i świetnie tam sobie radzi, w tej klasie jest dużo lepszy od Corrolli GT-S.

Tym bardziej, że nie można go kupić ani za SB, ani za IGC.

Jeśli nie masz zbyt wysokiego poziomu, to polecam założyć nowego kierowcę.

Opublikowano

Zebrałem jednego "diamenta" i do wyzwania mi go zaliczyło lecz jego pozycja na mapie jest taka sama.Pokazuję się ten, którego zabrałem i brak innych.Mam 9lvl, to nawet wysoki nie jest więc mogę spróbować od nowa ;)

Opublikowano

Zebrałem jednego "diamenta" i do wyzwania mi go zaliczyło lecz jego pozycja na mapie jest taka sama.Pokazuję się ten, którego zabrałem i brak innych.Mam 9lvl, to nawet wysoki nie jest więc mogę spróbować od nowa ;)

Musisz zebrać 15 diamentów by zaliczyć dzień zbierania diamentów.

Ten duży diament na mapie pokazuje tylko obszar, w którym musisz szukać wszystkich pojedyńczych diamentów.

Przy okazji, zajrzyj do FAQ, stamtąd dowiesz się wszystkich podstawowych rzeczy o grze:

http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

Opublikowano

Najlepiej to kupić Silvie S15 na początek gry lub Nissana S14 wymaxować do 399 w klasie D i jeździć ucieczki we 4 w klasie D. Zarabiajac po 15k IGC, ewentualnie diamenty, lecz 10k IGC dziennie dostaniesz a jest to nic.

Opublikowano

Najlepiej to kupić Silvie S15 na początek gry lub Nissana S14 wymaxować do 399 w klasie D i jeździć ucieczki we 4 w klasie D. Zarabiajac po 15k IGC, ewentualnie diamenty, lecz 10k IGC dziennie dostaniesz a jest to nic.

Ja na początek radzę VW. :) Z uwagi na przyspieszenie. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja bym brał silvie ze względu na to, że później nie będzie dostępna do kupienia, a później dozbierał te 200.000 na VW Scirroco.

Diamenty warto zbierać nie dla gotówki, lecz reputacji i części ultra na serii 19+

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okej zastosuję sie do waszych zaleceń i jeżdże w wyścigach klasy "D"i na dobry początek dropły mi szyby.No nic idę dalej jeździc :).Dzięki za pomoc :).

Opublikowano

Okej nadropiłem kilka części oraz "Lovering kit".Obniża on wagęsamochodu ale co to daję.Mam po jednym z każdego rodzaju.

Nie obniża wagi samochodu, tylko podwozie, są 3 klasy

1 - niski

2 - niższy

3 - najniższy

Jest to tuning wizualny, w praktyce nie dodanie, ani nie odejmuje osiągów.

PS. Możesz zmienić sobie język na polski (ustawia się w launcherze, przy logowaniu do gry)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...