Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót do bota.

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się Was zapytać czy wrócilibyście do bocenia, jeśli można byłoby bocić tak jak kiedyś ? Bo jeśli bp np. za kolejne pół roku zrobi akcje z banowaniem taką jak ostatnio, to już każdemu poleci perm na konto.

Użytkownik koniecpolski pisze ze w polowie wrzesnia boty wroca, zeby zaufac tworcom botow. A co jesli stanie się w/w stuacja ? Każdemu poleci perm ... no chyba ze bp zmieniloby zasady przy banowaniu (mam nadzieję ze takiego banowania juz nie bedzie )

Co o tym myślicie ? Napiszcie swoją opinię.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Nie wierzę w to że teraz przestaną banować boty, gdy są już tak blisko wyeliminowania ich z gry. Teraz będzie już tylko gorzej i lepiej już teraz nie ignorować ich ostrzeżeń bo widać że zrobili duże postępy w walce z botami. (I za to ich nienawidzę). :)

Opublikowano

Dawno nie grałem (jakiś rok) Co przez ten czas się zmieniło w sprawie botów? Powie mi ktoś?

Zawsze dawali ostrzeżenia 1) Słowne ostrzeżenie 2) Zabierali 50 procent PD 3) Perm. Potem zamienili 1 ostrzeżenie na zabranie 20% PD.Teraz zablokowali graczy na 72 godziny wyzerowali ulepszenie laserów i osłon oraz Profil Pilota. Następny już będzie Perm.

Opublikowano

@up bardzo dobrze daj im 50 tysięcy na konto żebyś był kimś super nie ma botów za 40 zł mogłeś mieć pro konto ale nie bo przecie ty wolisz wydac 50 tyś co nie?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up

Nie zapominaj że jeszcze trzeba umieć grać. Latając na bocie się nie nauczysz. U nas nas Servie grał gość który z bota był mocno podkręcony a mimo tego, kładli go gracze którzy nie widzieli bota na oczy. Grali taktycznie a nie tylko: x4,RSB i tak na zmiane.

Opublikowano

@up

Grać nie uczysz się zbierając uri, tylko zabijając innych. Zabiłem w DO dosyć śmiesznych pseudofe mając 4 irki, żeby móc rozpieprzać dalej grając z botem. Miałem jedno FE, którego nie bociłem, ale jak BP zbanowało mnie kompletnie z dupy za "kradzież uri" co było totalnym pomówieniem, bo nie mam z takimi procederami nic wspólnego, to stwierdziłem że nie warto marnować czasu na tą grę, ale bot to co innego :3

@topic

Bocisz, żeby mieć za darmo to co inni za kasę i nie wkładać w grę czasu. Jeśli dostaniesz bana, to możesz wybocić nowe konto. Jeśli nie dostaniesz bana, to masz OP konto. Kij im w oko, niech mają więcej roboty. Zachciało się cholerom jednym kasy, kiedyś DO było prawie darmowe i wszystko można było osiągnąć czystą grą, mniej więcej od wprowadzenia nowego clienta (teraz już "starego") zaczęli przerabiać tą grę na totalną maszynkę do pieniędzy.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

@up

Grać nie uczysz się zbierając uri, tylko zabijając innych. Zabiłem w DO dosyć śmiesznych pseudofe mając 4 irki, żeby móc rozpieprzać dalej grając z botem. Miałem jedno FE, którego nie bociłem, ale jak BP zbanowało mnie kompletnie z dupy za "kradzież uri" co było totalnym pomówieniem, bo nie mam z takimi procederami nic wspólnego, to stwierdziłem że nie warto marnować czasu na tą grę, ale bot to co innego :3

@topic

Bocisz, żeby mieć za darmo to co inni za kasę i nie wkładać w grę czasu. Jeśli dostaniesz bana, to możesz wybocić nowe konto. Jeśli nie dostaniesz bana, to masz OP konto. Kij im w oko, niech mają więcej roboty. Zachciało się cholerom jednym kasy, kiedyś DO było prawie darmowe i wszystko można było osiągnąć czystą grą, mniej więcej od wprowadzenia nowego clienta (teraz już "starego") zaczęli przerabiać tą grę na totalną maszynkę do pieniędzy.

Ja cb rozumiem w 100%. Ja bota odpaliłem jak miałem już w miarę dobre konto, które robiłem sam od zera. Ale niektórzy są zieloni w DarkOrbit, nie umieją grać a mają bardzo dobre konta 100% bot. Jeżeli chodzi o klienta, mi się podoba grafika w nowym kliencie, fajne efekty itp. Nie potrzebne jest 50 rodzajów amunicji, ulepszenia i inne badziewia które zniszczyły urok DarkOrbit.Teraz zazwyczaj Nowy Gracz to bot, bo swoimi siłami nie jest w stanie zdobyć tego wszystkiego co można aktualnie kupić do statku. Niestety BugPoint to chciwe mendy które interesuje tylko portfel a nie to żeby gracz czuł się dobrze grając. Ale z drugiej strony, trzeba iść z postępem. Stare DarkOrbit było fajne tak samo jak kiedyś Video, które teraz zastąpiło DVD i inne wynalazki.

Opublikowano

Bijąc kubiki zarabiam dziennie od 20 - do 50k - zależy ile czasu na to poświęcę...

Bot wiec nie jest potrzebny ...

Jak chcecie szybko rangę zdobyć, to zapisać się do dobrego klanu VRU [ będąc w EIC ] - wystarczy potem polecieć do VRU i klan sam pomoże tłuc własną firmę :)

Przez tydzień taką zabawę polecam - potem już nie chcą atakować :(

Kocham tych z VRU ... :)))

Polecam EIC na PL1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...