Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizje

Szajkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem połowa ludzi w platynie 4/5 gra na poziomie srebra/brązu, jeszcze nie miałem takiej sytuacji w platynie 4 że wszyscy byli dobrymi graczami, i była wyrównana gra, zawsze jakieś retardy co pickują ww/teemo i nie wiedzą o co w tej grze się rozchodzi. Gdy byłem w goldzie 1 promocja cieszyłem się że będę grał na większym poziomie, a tym czasem gold 1 okazuje się być 100 razy lepszy od platyny 4. Aż tak dużo ludzi jest wyboostowanych, czy po prostu trolle?

Opublikowano

Troche wyboostowanych jest, aczkolwiek niektórzy wiedzą, że nie dadzą rady wbić diamenta do końca sezonu, więc platyna im wystarcza, i po prostu sobie trollują, bo wiedzą, że i tak już z tej ligi nie spadną.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jakim cudem połowa ludzi w platynie 4/5 gra na poziomie srebra/brązu, jeszcze nie miałem takiej sytuacji w platynie 4 że wszyscy byli dobrymi graczami, i była wyrównana gra, zawsze jakieś retardy co pickują ww/teemo i nie wiedzą o co w tej grze się rozchodzi. Gdy byłem w goldzie 1 promocja cieszyłem się że będę grał na większym poziomie, a tym czasem gold 1 okazuje się być 100 razy lepszy od platyny 4. Aż tak dużo ludzi jest wyboostowanych, czy po prostu trolle?

nie placz tylko popatrz na siebie, polecam troche samokrytyki

umiesz grac to sie wybijesz mimo tego ze soloq to loteria

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

@2xup. Na diamencie spotkasz karmę / sorakę ad top i inne takie cuda, ale przynajmniej da się grać, bo ludzie ogarniają. Grałem na kolegi koncie i 70% graczy ogrania... i to zbyt dobrze. Tylko najczęściej te ogary są w enemy ( tzw. lee sin 15-x itd. )

graphic.png

Opublikowano

Wszyscy są najlepis i cały czas mają w teamie "feederów,trollów itp." czasami trzeba spojrzeć na siebie i zrozumieć to, że czasami można mieć zły dzień lub poprostu ciężką linie.

Opublikowano

Po prostu ludzie sprzedają konta , a że wszystko teraz tanie to biorą platyny , goldy i tylko niszczą grę innym .

Opublikowano

No co, nie lubisz sobie pograć AP Jaxem na midzie? Polecam, bul dópy w lobby a jak cisniesz to przepraszają :>

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...