Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Torrent nie działa.

krzyszto16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,nie wiem czy pisze to w poprawnym temacie,jeśli nie to proszę o przeniesienie tematu.

Mam problem z PROGRAMEM uTorrent 3.3.1.Komp(lapek Vista)jest świeżo po reinstal'u systemu,mam wszystkie programy antywirusowe,antyszpiegowskie.Korzystam z przeglądarki Google Chrome.Chce ściągnąc sobie jakąś gierke,klikam"get this torrent".Po klinięciu wyświetla się "Żądanie protokołu zewnęrznęgo",pod tym pisze"chrome musi uruchomić zewnęrzną aplikacje do obsługi linków magnet"Są 2 opcje"uruchom aplikacje" i "nic nie rób"(zaleca kliknąć to drugie).Nie wiem co z tym zrobić,bardzo bym chciał żeby działało i wtedy pobierać gry bez limitu:)

Proszę o pomoc.

Opublikowano

nie,jak się pobiera jako normalny plik to jest tam jakiś syf.

chce normalnie poprzez "get this torrent",google chrome nadaje się do ściągania torrent'ów?

Ja nie wiem co widzisz złego w normalnej, podstawowej metodzie. Przeglądarką nie pobiera się torrentów, a raczej z torrentów.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

sory,ale nie jestem za bardzo ogarnięty w tych sprawach,chodzi mi tylko o to żeby normalnie torrenty pobierało,i ładowało się na pasku do 100%.Na podstawie tego co napisałem w pierwszym poście jesteś w stanie mi pomóc?

Opublikowano

Pobierz dany plik xxx.torrent na komputer. Otwierasz do za pomocą programu do obsługi takich plików np. tym który wymieniłeś. Wybierasz co pobrać z danego torrenta i zatwierdzasz. Teraz czekasz jak znajdą się użytkownicy którzy podzielą się plikiem. Prościej się nie da. :)

sory,ale nie jestem za bardzo ogarnięty w tych sprawach,chodzi mi tylko o to żeby normalnie torrenty pobierało,i ładowało się na pasku do 100%.Na podstawie tego co napisałem w pierwszym poście jesteś w stanie mi pomóc?

Opublikowano

A jaką grę chcesz pobrać z torrentów?

No i plik torrent musisz otworzyć w programie w nie w google chrome.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Pomagamy tylko zakładając, że pobiera plik do którego dana firma/osoba nie rości sobie prawa. :) MPC Forum nie wspiera piractwa.

Opublikowano

Pomagamy tylko zakładając, że pobiera plik do którego dana firma/osoba nie rości sobie prawa. :) MPC Forum nie wspiera piractwa.

ładnie żeś się wyrwał.... Teraz to już nic z tego ściemni. Chciałem się go wypytać co ściąga. eeehhh.

@ DO krzysztof16 jeśli ściągasz coś nielegalnego piracką grę my ci tutaj nie pomożemy.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

pobrałem program,ale nie da się otworzyć "poprawnie" bo nie chce się wgl pobierać(cały czas wskaznik 0 %)

Chce pobrać left4dead.

a co pobierania "download" bez torrentów to tam syfy są i jak te syfy usuwam to i ten plik się usuwa,dlatego wole pobierać przez uTorrent,pomoże ktoś,czy mam się zabrać z tym tematem?

Opublikowano

Widzę, że masz z tym jakiś problem i może nawet bym ci pomógł ale na MPCforum obowiązuje nas regulamin, który zaakceptowałeś rejestrując się na tym forum.

Więc sory ale temat musi zostać zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...