Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kolba do STG77 AUG?

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jaką polecacie kolbę do STG77AUG, przypomnę że ma znaczny odchyl w prawo i lekki w górę.

Testowałem stabilizacyjną, która dobrze poradziła sobie z odrzutem, ale zabraknie mi na nią fundsów.

Dlatego proszę o rady wśród precision, balanced, tactical lub thunderbolt.

Najlepiej jakby ktoś zrobił tutorial dotyczący wszystkich dodatków i jak rozumieć, bo np. +3 range przy close-in barrel - czy to znaczy, że zasięg całkowity jest większy o... 3%(?!), czy że na krótkim dystansie (o 3m większym?!) będzie zadawać większe obrażenia?

Znalazłem film, który rzuca trochę światła

Opublikowano

@up

Twardy nie spinaj się! Pofragujesz na mnie, ok?

@top

Ta z pakietu Kreftdjur albo nemesis( tak wiem, jestem totalnym no skillem, gram aekiem z nemesis). Nemesis odejmuje dmg, ale aug ma duże obrażenia. Aek z nemesis wali więcej niż famas, a że mam op moce, to zwiększyłem prędkość pocisków i wygrywam z famasami.

Opublikowano

Nemezis no nie Pasuje wcale ... wgl bronią nie wrzuca ale spk pzdr grałes kiedyś STG z nemezis albo Cerberus -___- FUCK LOGIC + sorry za błąd przy Kolbie Cerberus pomyliłem się :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...