Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq Prot X jako gracz? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie . dziś od kolegi na serwerze kupiłem za 50k eq prot 10 unbreaking 10 kolczuga* na serwie niema TimTheEnchanter. i dotego gracz. mówił że są jakieś bugi an takie eq. zna ktoś jeżeli takie coś istnieje.

Opublikowano

Ja nie wiem jak to możliwe na serwie enchant na 10 bez pluginów,ja (jako współwłaścicel serwa nie admin,mod,gracz) próbowałem taki zrobić za pomocą łączenia książek,too many items(gdzie na singlu jest to całkiem możliwe) ale wychodziło max prot 5,sharpness 5,looting 3,chity i tyle,teraz rozkminiać trzeba jakie

Opublikowano

Musi być TimTheEnchanter jeżeli to ma gracz, bo można łatwo zbugować jeżeli ktoś używa 1.5.2 R1.0

Tak u mnie gracz raz zrobil. Zrobił sobie motykę 1000 każdy enchant i każdy na 1 hita padał.

Opublikowano

mógł to zrobić po przez nei No enough items czyli też to many items, wiem że jest tego pare wersji ponieważ na zyczu jest inna wersja a na launcherze na którym ja gram na modach jest inna wersja ale oba minecrafty są pod 1.6.2, na tym co ja gram jest możliwość enchantowania po przez klawisz x i można tam enchantować max do 10 lvla więc to może być to

Opublikowano

mógł to zrobić po przez nei No enough items czyli też to many items, wiem że jest tego pare wersji ponieważ na zyczu jest inna wersja a na launcherze na którym ja gram na modach jest inna wersja ale oba minecrafty są pod 1.6.2, na tym co ja gram jest możliwość enchantowania po przez klawisz x i można tam enchantować max do 10 lvla więc to może być to

Takie rzeczy tylko na singlu. Na multi trzeba mieć admina.

Musi być TimTheEnchanter jeżeli to ma gracz, bo można łatwo zbugować jeżeli ktoś używa 1.5.2 R1.0

Tak u mnie gracz raz zrobil. Zrobił sobie motykę 1000 każdy enchant i każdy na 1 hita padał.

Wystarczy dobrze skonfigurowany Essentias (przestawić jedną opcję w configu)

Otóż mam pytanie . dziś od kolegi na serwerze kupiłem za 50k eq prot 10 unbreaking 10 kolczuga* na serwie niema TimTheEnchanter. i dotego gracz. mówił że są jakieś bugi an takie eq. zna ktoś jeżeli takie coś istnieje.

Na pewno wypadło z admina lub uprawnienia są źle skonfigurowane i można używać komend enchantu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...