Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Astium.pl

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Astium z dnia na dzień jest coraz mniej osób. Dzisiejszego dnia z teamu wyleciały 2 osoby i topowa gildia miminki posprzedawała swoje konta. Polecam sprzedać co macie puki jest to coś warte.

Opublikowano

hmm. z tego co wiem (bo gram) to graczy raczej przybywa niz odchodzi :D

@ down: Co ty ćpiesz? #ogranicz.

@ top: Kto niby z administracji wylecial? xD

footer_logo.png

Opublikowano

Witam osobisie odradzam grac na serwerze Astium.pl

Administracja porobila sobie wlasne konta jako zwykly gracz jakis tydzien temu dropilem na piekle na metkach mordu sksulem jednemu typowi metina a na drugi dzien moja glowna postac zostala usunieta i nagle pojawila sie postac o nicku "ToZaKsuciee" wychodzi na to ze jesli ktos sksuje "Teamowi" Astium.pl to ma po postaci nick skasowanej postaci to "CZARNYJUMBO" szkoda gadac serwer niby bez cheatow a nie raz widzialem ludzi na WH SH MODZIE !

Na TS nie idzie pogadac z zadnym adminem maja wyj3bane na graczy nie interesuja sie nami.

Chcialem pogadac z jednym z GM'mow to mnie wysmial zero pomocy a w mojej gildi ta postac jest. pasow nikt nie mial do konta a haslo do postaci nie bylo zmienione tylko "SA" ma takie prawo do usuniecia postaci.

ASTIUM TO WIELKI SYF SERWER POD IS !!

NextRover "" Szkoda gadac :*

Opublikowano

Podczas czytania kamyka ktoś dał mi handel po czym wyskoczył komunikat że próbowałem bugować i cofnie mi skile do m1. Cały server ze mnie w bekę a mi aurę g7 cofnęło na m1 po czym wywaliłem eq. Gildia stwierdziła że trzeba uciekać puki można i cała gildia sprzedała eq z teamu wyrzucono Cysię za to że postawiła się po stronie graczy a Policja odszedł sam po tym co zrobili Cysi.

Opublikowano

Administracja porobila sobie wlasne konta jako zwykly gracz jakis tydzien temu dropilem na piekle na metkach mordu sksulem jednemu typowi metina a na drugi dzien moja glowna postac zostala usunieta i nagle pojawila sie postac o nicku "ToZaKsuciee" wychodzi na to ze jesli ktos sksuje "Teamowi" Astium.pl to ma po postaci nick skasowanej postaci to "CZARNYJUMBO" szkoda gadac serwer niby bez cheatow a nie raz widzialem ludzi na WH SH MODZIE !

Na TS nie idzie pogadac z zadnym adminem maja wyj3bane na graczy nie interesuja sie nami.

Chcialem pogadac z jednym z GM'mow to mnie wysmial zero pomocy a w mojej gildi ta postac jest. pasow nikt nie mial do konta a haslo do postaci nie bylo zmienione tylko "SA" ma takie prawo do usuniecia postaci.

Mam dwa pytania i jedno twierdzenie:

1. Co w tym złego, że team ma własne normalne postacie?

2. Mówisz, że serwer pod IS - a z czego innego mają płacić dzierżawe serwera?

I stwierdzenie:

Jeżeli faktycznie jest to prawdą, że za ksucie usunęli Ci postać to rzeczywiście, zachowanie administracji jest co najmniej

niestosowne, jednakże sam jesteś sobie winien takiej sytuacji, owszem, niektórzy powiedzą, że metin2 to gra, w której

panuje prawo dżungli - silniejszy przetrwa - ale na litość boską, jest coś takiego jak zdrowy rozsądek, jak widzę gościa, który

sobie expi, lub bije metka, to go nie ruszam, jadę dalej, bo prędzej czy później takie miejsce będzie wolne, a metin się w okolicy

będzie się musiał pokazać. W końcu po coś te wojny w metinie są i na wojnach gildii można takie spory rozstrzygać, albo na Arenie

u Yu-hwana, a nie jak bezmózgie szympansy napier*** się gdzie popadnie, choć z drugiej strony co do szympansów się mylę, nawet one

swoje spory potrafią rozwiązać "na poziomie". So, hate on! Ave peace.

arijh2.jpg

Opublikowano

I stwierdzenie:

Jeżeli faktycznie jest to prawdą, że za ksucie usunęli Ci postać to rzeczywiście, zachowanie administracji jest co najmniej

niestosowne, jednakże sam jesteś sobie winien takiej sytuacji, owszem, niektórzy powiedzą, że metin2 to gra, w której

panuje prawo dżungli - silniejszy przetrwa - ale na litość boską, jest coś takiego jak zdrowy rozsądek, jak widzę gościa, który

sobie expi, lub bije metka, to go nie ruszam, jadę dalej, bo prędzej czy później takie miejsce będzie wolne, a metin się w okolicy

będzie się musiał pokazać. W końcu po coś te wojny w metinie są i na wojnach gildii można takie spory rozstrzygać, albo na Arenie

u Yu-hwana, a nie jak bezmózgie szympansy napier*** się gdzie popadnie, choć z drugiej strony co do szympansów się mylę, nawet one

Hmmmm masz razje musza utrzymac serwa ale takie cos kasowanie postaci ja nigdy nie ksuje pierwszy jak ktos mi ksuje zapamietam nick i tez mu sksuje tak wlasnie bylo.

rozumiem dac bana na konto jakis powod wyzywanie al zeby kasowac postac smieszne.

Podczas czytania kamyka ktoś dał mi handel po czym wyskoczył komunikat że próbowałem bugować i cofnie mi skile do m1. Cały server ze mnie w bekę a mi aurę g7 cofnęło na m1 po czym wywaliłem eq. Gildia stwierdziła że trzeba uciekać puki można i cała gildia sprzedała eq z teamu wyrzucono Cysię za to że postawiła się po stronie graczy a Policja odszedł sam po tym co zrobili Cysi.

ja tez mialem taki problem chcialem zobaczyc czy ten bug jest :D i z aury na G9 zrobilo mi all skile m1 :P

nicku nie podam bo jeszcze mi skasuja postac nie gram tam ale zawsze moge sie wymienic za innego priva

Opublikowano

I stwierdzenie:

No tak... ale czego on jest sobie winien?

Bił sobie 'kogoś' metka jak na setkach innych serwerów, a administracja usunęła mu postać?

No bez jaj, takie coś nie powinno mieć miejsca...

Konta admini mogą sobie tworzyć, mają do tego prawo - ich serwer. Ale gdybyś obejrzał filmik Juvi z ich serwera to dowiedziałbyś się, że dziesiątki razy ZAPEWNIALI graczy, że takiej sytuacji nie będzie i że owe konta nie powstaną. Jak widać graczy mają głęboko w nosie.

Serwer pod IS? Racja. Na skill (na sam G!) trzeba wydać ~80 zł. Są serwery pod IS, ale nawet Ravia nie ma takiego "przebicia" w IS. Hajsu natrzepali przez ten miesiąc i zaraz pójdą w pizz...

Zamiast zainteresować się graczami to włączają niepotrzebne eventy pvp, jak 3/4 serwera ma ledwo eq do expa, powtarzam - ledwo.

Topka na forum już się żegnała, eq poleciało. Za tak wyczekiwany i 'dopracowany' serwer ja podziękuję. Spodziewałem się czegoś lepszego - ulepszonej wersji Dr2. Jak widać przeliczyłem się.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

kazdy serwer padnie kiedys

Napewno ale ten serwer co tu sie dzieje to padnie w zalosny sposob

Widac jak sie admini interesuja nw nie bylem na Astium z jakies kilka dni a serwer troche juz jest i nie widzialem zadnego ZUO Eventu

Oh jeden event z lowieniem rybek szkoda slow

Opublikowano

kazdy serwer padnie kiedys

Niekoniecznie ;D

Wydaje mi sie,ze na astiumie gra coraz mniej graczy.Topka sie wyprzedaje.Team wykazuje coraz mniejsza aktywnosc wiec bardzo mozliwe,ze w nablizszym czasie "padnie".

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówiłem jeszcze przed startem, że to będzie gówno :)

Serwera nie polecam, administracja spalona na maxa, każdy ich serwer kończy tak samo.

Opublikowano

pierdzielenie glupot.... co do wh to jest pierwszy serwer na jakim gram bez botow bo sie nie da.. zrob filmik jak grasz przynajmniej 30 min na wh... nie ma takiej mozliwosci... jesli ktos CI wyczyscil konto to masz lipe... byles naiwny i tyle.. administracjia pomaga w odzyskiwaniu eq.. ale widac Ty masz swoje zdanie na temat tego serwa to piona

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Beka.. czemu dyskusja jeszcze otwarta?

Serwer padł ze względu na nieudolny TEAM, co woli grać w lola niż zajmować się serwerem. xD

To tak jakby ktoś nie wiedział. ;d

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...