Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer założony z kolegą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem razem z kolegą zakładamy serwer (na plikach terenzo) i jest problem on bez problemu się loguje a mnie przy oknie logowania wywala port map mamy wyłączony zapora i anty wirusy też off próbowaliśmy na metin2mod przerabialiśmy też inne clienty nic oczywiście on ma końcówkę 100 a ja jego. Zauważyłem jedną rzecz ja w syserr mam takie coś

0827 18:47:00921 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0827 18:47:14386 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
0827 18:47:23433 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
a on u siebie ma 50 razy tyle co jak pomoże mi ktoś proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

klient nie może otworzyć plików z muzyką tych podanych w błędzie. Znajdują się w folderze bgm w kliencie a nazwy masz w błędzie. Sprawdź czy one tam są

Opublikowano

klient nie może otworzyć plików z muzyką tych podanych w błędzie. Znajdują się w folderze bgm w kliencie a nazwy masz w błędzie. Sprawdź czy one tam są

Mam pliki z muzyką

Edit: mój kolega ma te same same błędy na początku ale dalej mu idzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Weź np z jakiegoś privka :))

Zrobiłem tak jak mówiłeś nadal wywala po wybraniu postaci a w syserr już nic się nie zapisuje

Edit: Zrobiliśmy od nowa serwer i nadal ten problem tyle że u mnie w syserr nic się nie zapisuje a i nie napisałem wcześniej mamy przerobionego nowego clienta od cavalosa w w nim jest hshield czy to może być tego wina ????? pliki by terenzo)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...