Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adfly porady w zarobieniu

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

analizując adfly wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem co do zarobku ale 1k wyświetleń za 2,5 zł trochę dobija więc mam pytanie jak szybko reklamować na jakich serwisach linki jakieś porady , może jakieś boty ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

filmiki na youtube z crackami do programów gier itp , gry i innymi pliki, ja tak robiłem i nie zły zarobek miałem ;P

troche roboty było ale sie opłacało.

Opublikowano

Najlepiej się reklamuje jakieś pliki do pobrania.

Na YT chyba najlepiej, ale to zależy co chcesz reklamować.

Ja zarobiłem 1,4$ za 1600 wejść. Reklamowałem na YT swoje modyfikacje do cf'a.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na różnych forach internetowych zakładaj tematy z jakimiś hackami lub programami.

Wiele osób to napisało ale i ja napisze :P rób jakieś poradniki na YT i linki w ad fly

Jest wiele możliwości! Wystarczy troche pokombinować ;)

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

właśnie o to chodzi że nie pasuje mi mi robienie filmików z grami ;/

Możesz na różnych forach to reklamować (oczywiście nie na mpc, bo bana dostaniesz). Możesz spamować tym linkiem na różnych forach, napiszesz że to link do pobrania za darmo jakiegoś filmu, który dopiero do kin wszedł, chociaż ten link będzie prowadził do jakiejś innej strony (np. twój link ptp na którym dodatkowo zarabiasz), żadnego filmu pod tym linkiem nie będzie, ale troche osób w to wejdzie.

Ale radze ci jakiś łatwiejszy sposób zarobku znaleźć, bo z ad fly troszke trudno zarobić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz na różnych forach to reklamować (oczywiście nie na mpc, bo bana dostaniesz). Możesz spamować tym linkiem na różnych forach, napiszesz że to link do pobrania za darmo jakiegoś filmu, który dopiero do kin wszedł, chociaż ten link będzie prowadził do jakiejś innej strony (np. twój link ptp na którym dodatkowo zarabiasz), żadnego filmu pod tym linkiem nie będzie, ale troche osób w to wejdzie.

Ale radze ci jakiś łatwiejszy sposób zarobku znaleźć, bo z ad fly troszke trudno zarobić.

jeszcze bawię się z uploadem ale dopiero 2 film będę wrzucał .

Sukces

ktoś pobrał film i mam 0.01 zł . xD

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

jeszcze bawię się z uploadem ale dopiero 2 film będę wrzucał .

Sukces

ktoś pobrał film i mam 0.01 zł . xD

Możesz też spróbować takiego jednego sposobu do zarabiania na uploadzie. (PPD)

Są różne strony np. sejfik w których możesz wykupywać np. płatne pobrania pliku.

Za 1000 pobrań zapłacisz 8 złotych (oczywiście przelewem z konta bankowego.

Nie wszystkie pobrania zalicza, ale powinieneś mieć z tego ok. 9,5 złotego. Czyli masz już 1,5 złotego czystego zysku.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...