Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] I może odpowiedzi. Surival + Gildie pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema elo Yoł tworze serwer Survival + Gildie i mam takie małe problemy:

1.Becona jest łatwo zcraftowac nie dało by się tego jakoś zmienić sposobu craftowania??

2.Drugim problem jest to żeby gracz po wyjściu za linie pvp nie mogli wrócić na spawn(Nie będzie jedno kratkowców).

3.Jak zrobić to jak ktoś kupi Vipa np u mnie na gg i ja nadam mu range żeby dostał itemki automatycznie.

4.I już ostatni chodzi o to że jak gracz sie zaloguje i zrobi relog nie musiał znowu sie logowac.

Z góry dzięki i obiecuję że żadna pomoc nie zostanie bez nagrody.

Pozdrawiam Seba2471

Opublikowano

1. Raczej nie, albo byś musiał mieć pluginy na to cos z reciepie.

2. Flaga entry

3. Aliasy w bukkit.yml dajesz np. komende vip i ona wykonuje kilka innych komend.

4. Nie da się. - chyba że auth ma opcje, liczy czas od wylogowania do zalogowania itp.

5. Nie radzę otwierać kolejnego serwera survival (jak już bardzo chcesz ten serwer nabij 50 postów żebyś mógł prezentacje napisać, sadze że ten serwer będzie miał kilka graczy, ponieważ po tych pytaniach widać że nowy jesteś więc słabo będzie u ciebie pod względem technicznym.

Opublikowano

1 odbierasz permisje na craftowanie w modifyworld a potem za pomocą pluginu cRecipes tworzysz nową permisję i crafting

2 Nie wiem jak ale możesz dać exita wtedy wogóle nie może wrócić albo zrobić spad.

3 po prostu za pomocą MyCommand lub skript stwórz komendę która będzie wykonywać inne komendy automatycznie

4 można ustawić w xAuth

@up wiesz co?

Nie sądziłem że można tak nisko spaść by edytować post by wyjść na lepszego. Mogłeś zostawić tak jak było pierworodnie a nie edytować.

Bo co? Bo inny napisał jak to zrobić to ty [cenzura] musisz zedytować i te informacje umieścić w swoim?

Widać że masz nie więcej niż 10 lat jak potrafisz tylko kierować się nawet kilkoma słowami napisanymi przez innych. Pozdro dla debila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...